Uniq Drinks Finland on nyt Brukett Oy

Juomien maahantuontiin ja jakeluun erikoistunut Uniq Drinks Finland jatkaa toimintaansa Brukett Oy:n nimellä.

Edelleen Heino-konsernin alla toimiva Brukett tuo maahan kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten Yalumba, Vilarnau ja Ayinger, North Brewing ja Rejiji. Yhtiö omistaa Suomenlinnan Panimon, Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn ja Ägräs Distilleryn, sekä osan kombucha-tuottaja Nokkos Companysta.

juomia

Brukettin toimitusjohtajana aloitti elokuussa 2020 Mikko Ali-Melkkilä, joka on tiimeineen rakentanut yritykselle uuden strategian ja laajentanut Fiskarissa sijaitsevat tuotantotilat sekä rakennuttanut ensi vuonna aukeavan uuden vierailukeskuksen. Lisäksi Suomenlinnaan on panimon yhteyteen noussut pieni panimokauppa. Yrityksen tuoreena visiona ovat ekologisesti kestävät kuluttajakokemukset ja vihreämmät arvot. Mm. Fiskarsin vanhan veitsitehtaan tiloissa toimivat yritykset nojaavat tuotannossaan aurinkovoiman käyttöön ekologiseen tuotanto ja myös sen vierailukeskus luottaa kotimaiseen, kestävään designiin.

”Kohderyhmällemme kestävä kehitys ja erityisesti ekologiset valinnat ovat tärkeä osa arkipäivää ja identiteettiä. Ne ohjaavat kuluttajakäyttäytymistä ja viestivät omia arvoja ja elämäntyyliä”, kertoo Brukett Oy:n markkinointijohtaja Laura Järnefelt.

Alkoholituotteet päätyvät kuluttajille eri myyntikanavien kautta, ja nämä samat ajurit vaikuttavat myös B2B-asiakkaiden tarpeisiin.

”Yrityksessämme muutos näkyy uutena identiteettinä ja tekoina, kuten esimerkiksi keskittymisenä vihreän valinnan tuotteisiin ja panostamisena kiertotalouteen sekä uusiutuviin energiamuotoihin tuotannossamme”, lisää Ali-Melkkilä.

Lähde ja kuva: Brukett