Uudistunut Olutposti -lehti ilmestyy maaliskuun lopussa

Olutposti lehden sisältö uudistuu vieden olut – ja siiderikulttuuria yhä monipuolisempaan suuntaan.— Olutpostissa— tulee olemaan enemmän sisältöä matkailusta, kulttuurin, ruuan sekä juomien yhdistämisestä ja paljon muita kiinnostavia aihealueita. — Mielenkiintoisia ihmisiä nostetaan esille sekä oluen parista että muualta maailmasta.

Vakiopalstoina löytyvät jokaisesta Olutpostista Siideripalsta, Sahtipalsta, Kotiolutpalsta ja Olutpakina sekä tietysti olutarvostelut. Sanansijaa on jätetty myös sekä Olutliitolle että Suomen Olutseuralle sekä tietysti uudistuneelle olutvisalle. Vuoden ensimmäisessä numerossa Olutposti matkailee Roomaan ja selvittää millainen olutmaa on Italia. Kotimaan kaupungeista alkaa olutkaupunki-sarja, josta ensimmäisenä käsitellään Tamperetta. Kesän musiikkifestareita sivutaan myös oluen näkökulmasta.

Lehdessä alkaa kaksikin sarjaa, joissa käydään läpi erilaisten ihmisten suhdetta olueen. Toimittaja Peter Tammenheimo tapaa Kulmapöydässä eri alojen asiantuntijoita, jotka avaavat suhdettaan olueen ja Teemu Lahtinen vie olutihmisiä uusiin kokemuksiin samalla käyden läpi heidän oluthistoriaansa. Lisäksi kuulemme miten Ismo Alanko suhtautuu alkoholittomaan olueen ja mitkä ovat huippukokki Eero Vottosen lempioluet sekä olut- ja ruokafilosofia.— Olutposti käy katsomassa paikan päällä mitä 140-vuotiaalle Olvin panimolle kuuluu ja miten juhlavuotta siellä vietetään.— 

Ruokaakaan ei ole unohdettu: Olutposti vinkkaa ruokabloggari Jella Bertelin mielestä vegaaniruuan parhaat olutsuosikit ja kertoo miten kannattaa rakentaa hampurilainen runsaine kastikkeineen jokaiseen makuun lihasta, kanasta ja kasviksista olutsuosikkeineen.

Olutposti lehden voi tilata edullisesti 16.3 saakka tästä=> .https://mesenaatti.me/campaign/?id=781#single/view

Olutposti on myynnissä myös Lehtipisteen myyntipisteissä.