Uusi olutohjelma, Oluthetki: vieraina Aki Manninen ja Sere Seremoniamestari

YouTubessa pyörivä uusi olutohjelma Oluthetki on tekijöidensä mukaan yhden oluen mittainen nopeatempoinen ohjelma, jossa pääosassa ovat kiinnostavat vieraat sekä kotimaiset pienpanimotuotteet. Ohjelman kohdeyleisö on kaikki olutta rakastavat suomalaiset.

Aki Manninen ja Sere Seremoniamestari

Oluthetken ensimmäinen jakso on ulkona, ja vieraina siinä ovat tosi-tv-kasvo Aki Manninen ja räppäri Sere Seremoniamestari. Olutsommelier Maria Markuksen haastattelemina miehet kertovat olutkokemuksistaan ja kuulumisistaan sekä maistelevat kotimaisen pienpanimo-oluen, jonka jaksossa arvioi myös Olutpostin oma olutsommelier Anikó Lehtinen.

Tuottaja Teemu Lusuan mukaan Oluthetki-ohjelman kantava ajatus on muuttaa suomalaista olutkulttuuria siihen suuntaan, että on ok nauttia yksi tai kaksi laadukasta olutta vaikka arki-iltana. Eikä siten, että maistelun tulisi keskittyä viikonloppuun koko viikon edestä.- Julkaistavassa muodossaan ohjelman keskustelun lomassa käydään tiuhaan muissa ohjelmaosioissa, inserteissä ja huumorihenkisissä mainoksissa, aivan kuten Kummeleissa aikoinaan. Ohjelmaosiot vaihtelevat tyyliltään asiallisista olutarvioista ja olut & ruoka -suosituksista aina vähän rankempaan huumoriin asti, tietysti hyvän maun rajoissa. Oman makunsa tuo Rane (käsinukke Aarne Tenkasen äänellä), joka reittaa oluita ja purtavia, kertoo Lusua ohjelman sisällöstä.

– Samaan aikaan haluamme auttaa pienpanimoita: kun monen pienen panimon pitäisi kyetä näkymään ja kuulumaan valtakunnallisesti relevantisti, mutta kun ei ole kovin paljoa mitä siihen irrottaa, niin se tehdään kimpassa useamman panimon kesken.

Ohjelman julkaisualustana toimii Youtube, minkä lisäksi tuotetaan Oluthetki-sisältöä Instagramiin, Facebookiin ja TikTokiin.

Seuraavat jaksot:

Maisteri Frangen ja Brewcats – Tytötkin panee Laura Weckström

Stand-up koomikot Anitta Ahonen ja Antti Syrjä

Olutsommelier  Anikó Lehtinen ja olutvaikuttaja Lari Junkkari

Youtube-kokki Juho Valkealintu ja muusikko/panimoyrittäjä Juuso Turkki

Oluthetken takaa löytyvät ArkiDesign ja Tuotantoyhtiö Filmbutik. Filmbutik on uuden sukupolven luova videotuotantoyhtiö. ArkiDesign on bränditoimisto, joka toteuttaa ja toimittaa myös omia tuotevalikoimia kotimaan vähittäismyyntiin, olutpuolella esim. Mustanaamio-oluet sekä Kekkonen- olut ovat Arkidesignin luomuksia.
 
Lähde ja kuvat: Arkidesign

Katso myös:

Olutreissu: Osterit ja portterit Lontoossa