Syksyllä Olutposti-lehdessä katsotaan leffoja, maistellaan ja opastetaan!

Syksyn pimeät illan houkuttavat ottamaan käteen maukkaan oluen ja rauhoittumaan lukemisen ääreen. Olutposti onkin koostanut tätä varten lukijoilleen mahtavan lukupaketin, josta ei aiheita puutu. Syksyllä katsotaan iltojen iloksi myös paljon elokuvia, ja Olutposti raottaakin oluen ja leffojen suhdetta syksyn lehdessä. Esimerkkejä annetaan myös toimituksen olut ja elokuva -yhdistelmistä, elokuvat maistuvat hyvän oluen kanssa aina!

Myös erilaiset tastingit eli olutmaistelut ovat yleistyneet niin kotona kuin ravintoloissa ja Olutposti-lehti kertoo, minkä kaiken kanssa olutta voi maistella. Koska tastingeihin liittyy voimakkaasti myös olutalan ammattilaisten koulutus, lehdessä valotetaan myös olutkoulutuksen taustoja myös kaikille oluen nauttijoille. Mukana syksyn numerossa on myös helppo 8 miniannoksen tasting-menu, jonka kaikki voivat toteuttaa kotona!

Kotiolutharrastus on kasvussa, mutta monet miettivät, miten sen kanssa pääsee alkuun. Olutpostin toimittaja kävi tekemässä ensimmäisen oman oluensa ja antaa sekä omat, että kotiolutseniorin vinkit siihen, miten välttää kotioluen tekemisessä sudenkuopat. Lehdestä löytyy myös Fat Lizardin portteri-resepti kotioluenpanijoille sekä asiaa muinaisesta norjalaisesta hiivasta, jolla saa kotioluesta jännittävän!

Olutmatkailu kohteena on Islanti, joka on hieman tuntemattomampi olutmaa. Artikkelissa kerrotaan miten Reykjavikissa voi kiertää kaikki olutpaikat yhden illan aikana. Omat Islanti-olutvinkkinsä antaa myös Islannissa asuva kirjailija Satu Rämö. Meille suomalaisille tunnetumpi olutkaupunki on Espoo, jonka panimot ja olutravintolat esitellään syksyn numerossa sangen kattavassa artikkelikokonaisuudessa.

Olutkulttuurin kehittyessä, yritykset teettävät yhä useammin oluita omalla etiketillä. Olutposti selvitti, miten firmabissen tekeminen oikein tapahtuu ja mitä se yritykseltä vaatii. Lisäksi lehdessä esitellään taas Klassikkopubi, pakinoidaan siitä, miten ennen kaikki ole paremmin ja kerrotaan, mitä panimossa ei saa tehdä!

Syksyn Olutpostissa löytyy tarinaa Alkon olutpolitiikasta, Malmgårdin panimon 10-vuotisjuhlahaastattelu, Koskisen Jounin olutpakina, Hannun ja Arden olutarviot sekä paljon muuta kiinnostavaa asiaa ja viihdettä!

Uusin Olutposti -lehti ilmestyy 12.9. Käy tilaamassa se itsellesi tai ystävällesi tästä!