Olutpostin verkko uudistuu

Täysin uudistunut Olutposti-lehti uudistaa myös verkkoaan. Sosiaalisessa mediassa toimii suosittu Facebook-ryhmämme. Alkuvuonna avattiin myös Olutpostin Twitter ja Instagram, joita voit seurata @olutposti-tileillä. Uutisten ja artikkeleiden lisäksi palveluihimme kuuluu helmikuussa lanseerattu tutkapalvelu Oluttutka, missä kumppanuusravintolamme löytyvät kätevästi kartalta yhteystietoineen.

Uusina toimittajina Olutpostin verkkomedian kelkkaan hyppäävät Jaakko Matikainen, Maria Markus ja Teemu Lahtinen. Matikainen on joensuulainen pitkän linjan olutbloggari, joka tunnetaan parhaiten JaskanKaljatblogistaan, mitä hän on maineikkaasti toimittanut vuodesta 2012 saakka. Maria Markus toimii Olutpostin ohella Media Road Servicen tuottajana ja mediapersoonana. Hän vastaa osaltaan Olutpostin verkkotoiminnan lifestyle-videotuotannosta. Teemu Lahtinen on mies Bönthöö Bönthöö-olutblogin takana, tämä ahkerasti Suomen olutkulttuuria seuraava lahtelainen on myös olutkollektiivi Ant Farmin voimahahmo. Edellämainittujen vankka kokemus olutmaailmasta ja audiovisuaalisista tuotannoista tuovat laadukkaan lisän Olutpostin tuotanto- ja kirjoittajatiimiin. Uutena olutarvioitsijanamme verkosssa aloittaa 30 vuotta oluita maistellut ja arvioinut, olutkirjailijanakin tunnettu legendaarinen Hannu Nikulainen.

Olutpostin verkon— toimitustiimi on ikuistettu hauskoihin piirroshahmoihin, jotka on piirtänyt suomalaisen graafisen populaarikulttuurin ikoni Juho Juntunen. Juntunen tunnetaan parhaiten sarjakuvistaan ja omintakeisesta piirrostyylistään. Hänen kynästään ovat lähtöisin lukemattomat artikkelit suomalaisiin musiikkijulkaisuihin ja iltapäivälehtiin. Juntunen on piirtänyt myös levynkansia mm. Juice Leskiselle, Popedalle ja Teddy & The Tigersille.

Suomalainen olutkulttuuri voi paremmin kuin koskaan. Kutsumme teidät kaikki lukemaan, osallistumaan ja jakamaan oluttietoutta. Tehdään yhdessä olutkulttuurista näkyvä osa suomalaisen kulttuurin kenttää!