Videoesittelyssä uusin Olutposti-lehti sekä tukikampanja

Vuoden 2022 ensimmäinen Olutposti-lehti ilmestyy perjantaina 4.3.2022.

Videolla esiteltävä vuoden 2022 ensimmäinen Olutposti-lehti ilmestyy perjantaina 4.3.2022. Olutposti lahjoittaa kaikki 18.3 mennessä tulleet uudet Olutposti-lehden tilausmaksut lyhentämättömänä sekä 500 € SPR:n katastrofirahastoon ja toivoo kaikkien alan toimijoiden sekä Olutpostin lukijoiden osallistuvan kaikin tavoin Ukrainan kansan auttamiseen!

Uuden Olutposti-lehden videoesittely:

Vuoden ensimmäinen Olutposti-lehti on massiivinen lukupaketti täynnä juomamaailman asiaa. Mukana tilaajille käytännöllinen ja viihteellinen lukijalahja!

Olutpostin vuoden ensimmäisen lehden kyydissä pääset nojatuolimatkalle olutmaa Puolaan,  siiderimaa Ranskaan sekä Suomen Turkuun. Löydät lehdestä asiaa oluttrendeistä panimoiden itsensä kertomana ja perheen voimalla pyöritettävän, tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Suuret Oluet – Pienet Panimot -oluttapahtuman taustoista ja henkilöistä sen takaa. Selvitämme mitä on cask-olut ja selvitämme myös kuka on kansainvälisesti tunnettu olutalan toimija Ulrike Genz. Tislepostin aiheena uusi lasi-innovaatio ja juomaesittelyssä rommi.

Saat lukea myös olutkuulumisia kaukaa Kanadasta asti ja tutustut legendaariseen saksalaiseen Weihenstephaner hefe-olueen ja sen tuottaneeseen panimoon. Kokkailuinspiraatiota lehdessä on luvassa sekä Euroopasta että Aasiasta, ja lisänä hauskat olutdipit, jotka sopivat myös vegaaneille. Uutena Olutpostissa myös oma olutristikko. Mukana myös suositut olutarviot, oluthoroskooppi, klassikkokapakka sekä kotiolutpalstat ja paljon muuta. Eli täyttä asiaa ja viihdettä oluesta, siideristä, tisleistä ja kotioluesta maukkaita ruokavinkkejä unohtamatta!

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR -koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piilotettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Jos Posti suo, Olutposti-lehti kolahtaa tilaajien postiluukusta 4.3.2022! Irtonumeron hinta nousee 8,20 euroon, mutta tilaajahinta pysyy samana eli 28€ / vuosi!

Jos tilaat lehden nyt, numero 1/22 toimitetaan jälkitoimituksena 18.3. saakka!

Olutposti lahjoittaa kaikki 18.3. mennessä tulleet uudet Olutposti-lehden tilausmaksut lyhentämättömänä sekä 500 € SPR:n  katastrofirahastoon ja toivoo kaikkien alan toimijoiden sekä lukijoiden osallistuvan kaikin tavoin Ukrainan kansan auttamiseen!