Waahto Brewery etsii uutta toimitusjohtajaa ja järjestää ilotulituksen

Waahto Brewery hakee toimitusjohtajaa pienpanimolle Saimaan rannalla. Tiedotteen mukaan uuden toimarin työpisteen ei tarvitse olla Savonlinnassa mutta Olutposti otaksuu, että kuitenkin suomessa.

Ja kuten lähes aina jos jotain kuuluu idästä on mukana huumoria kuten nytkin; ”Tämä Savonlinna on kyllä sitten todella kurja mesta. Olet varmaan jo kuullutkin? Hirveän puhdasta luontoa ja kamalan näköistä järvimaisemaa joutuu väkipakolla katselemaan panimonkin pihapiirissä, ihan ympäri vuoden. Ja se kesä. Se vasta hirveää aikaa onkin, kun ihmisiä virtaa tänne pitkin maailmaa uusia kokemuksia etsien. Paikalliset saattavat sitten muuten tervehtiä tai käydä jopa ihan jututtamaan. Vähemmän hulluja ne kyllä ovat, kuin meidän oman panimon väki. Väkisinkin se hulluus tarttuu, kun vanhassa mielisairaalassa pannaan!” todetaan tiedotteessa.

Rakettia taivaalle ja olutta napaan

Ja näyttääkseen uudelle Tj. ehdokkaalle jotta tosissaan tässä ollaan Waahto Brewery haluaa tarjota savonlinnalaisille hyvää mieltä ja maltaista uutta vuotta ilotulituksen merkeissä 31.12.2019 klo 24 savonniemessä, Waahto Breweryn edustalla. Raketit ammutaan Waahto Breweryn edestä, joten parhaat katselupaikat löytyvät kauppatorilta. Olutposti otaksuu, että paikalla on tarjolla myös panimon tuotteita.

Eli jos toimitusjohtajan paikka kiinnostaa tässä kasvuhakuisessa panimossa niin vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive  CV:n kera toimitettava tammikuun 2020 loppuun mennessä: janne@savonmafia.fi

Lisätietoja tehtävästä ja varmaankin myös ilotulituksesta antaa:  Janne Kupiainen, Toimitusjohtaja, Waahto Brewery Oy puh. 044 354 9621