Anoran kevätuutuudet

Juomatalo Anoralta uutuuksia monessa kategoriassa.

Suomalais-norjalaisen juomatalo Anoran katalogiin ja sitä myötä kauppojen valikoimaan saapui skottipanimo Tennent’sin perinteinen Tennent’s 1885 Lager 5,0 %. Se on täyteläinen, maltainen ja hedelmäinen pilsner-tyylinen lagerolut. Tennent’s panostaa toimissaa ekologisuuden lisäämiseen. 2021alkaen yhtiön sähkö on tuotettu ainoastaan uusiutuvista kohteista. Hiilidioksidi kerättään talteen ja käytetään edelleen. Tämä vastaa 4 200 tonnia hiilidioksidia joka vuosi, joka on sama määrä joka kuluu 27 000 lentoon Glasgowsta Lontooseen.
Tennent’s on ensimmäinen panimo, joka liittyi Ison-Britannian muovisopimukseen ja se on poistanut kertakäyttöisen muovin tölkkituotteiden pakkauksista 7 miljoonan punnan laiteinvestoinnin jälkeen. Tennent’s poistaa vuosittain noin 150 tonnia muovia ympäristöstä. Yhtiön kaikki tölkkituotteet tulevat pahvi laatikoissa, sekä 100 miljoonaa hi-cone-rengasta on  poistettu uusiokäytöstä.

oluita

Samaan Anoran lanseeraukseen osuu myös panimon lippulaivan holiton versio Tennent’s ZERO 0,0 %, joka myydään pienemmässä 440ml tölkissä.

oluita

 

Liettuan vanhimman panimon Gubernijan tuotteista saapuu markkinoille 2 olutta. Maltaisen leipäisen makea Gubernija Classic Unfiltered Lager 5,0 % on vahvan vaahdon omaava samea kullankeltainen lager ja Gubernija Unfiltered Hefeweizen 4,8 % taas on hedelmäisen kukkainen ja happamuudeltaan kevyt bitterisen mausteinen suodattamaton vehnäolut.

Lähde ja kuvat: Anora