mainos
mainos

Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi valitsemalla alta sopiva tilaus.

DIGI TILAUS
Tilaa ekologinen täysin uudella luku- ja kuuntelukokemuksella sekä etukorteilla varustetun e-lehden edulliseen hintaan 19.50€ ! Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin numeroihin sekä etukortit.

PRINTTI JA DIGI TILAUS
Tai tilaa Olutposti- lehti 4 numeroa + e-lehti vain 29 euroa / vuosi. Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin e-lehtiin .(Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 29€ / vuosi.)

Toimitamme uuden paperilehden luonnollisesti myös jälkitilauksena jos olet valinnut Printti + Digi yhdistelmän. Eli nyt vaan tilaamaan!

Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Ulkomaantilauksissa kysy tarjous olutposti@olutposti.fi. Ezette digilehden tuottaa Provisual Oy

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

NÄKÖISLEHTIEN LUKEMINEN

Voit lukea näköislehtiä tietokoneen selaimella tai mobiilisovelluksellamme. Löydät linkit alta.

Tunnus ja salasana ovat samat kuin olutposti.fi.

Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen täältä.

Voit hallita tilaustietoja ja tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen kirjautumalla sisään täältä.

 

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

Uudessa vuoden ensimmäisessä lehdessä ja e-lehdessä matkustetaan ja nautitaan isolla kädellä!

Tarjoilemme laajan kattauksen olut-, siideri- ja tislemaailman ilmiöitä ruokaa unohtamatta. Näyttelijä, muusikko ja kirjailija Antti Reini avaa omaa suhdettaan elämään, luovuuteen sekä alkoholiin ja olutalan kysymyksiin vastaa Hiisi Panimon Matthias Hüffner.

Matkalle päästään niin Länsi-Australiaan, Gotlantiin, Belgian pikkukaupunkiin kuin Keniaankin. Ruokapalstan pääosassa on oluelle läheinen herkku – juusto – josta nautitaan niin ruuissa kuin tastingin muodossa. Lisäksi katsastamme olutsuositustilanteen suomalaisissa ravintoloissa.

Lehti tarjoilee myös katsauksen vuoden 2024 juomatrendeihin, taloustietoa suomalaisista siideritaloista, pohdintaa siiderien pakkauksista ja asiaa Latvian siideritiestä sekä herkullisen siiderireseptin.
Kotiolutpuolella kysymme trendejä kauppiailta ja tisleiden puolella pohdimme maltaan vaikutusta viskiin. Lehdessä vastaamme myös kysymykseen miksi joku haluaa tuomaroida oluita.
Mukavat myös tutut vakiopalstat kuten mm. horoskooppi, kolumnit ja liittopalstat, Juho Juntusen sarjakuva, Arden ja Hannun olutarviot sekä tietysti ristikko.
 Tilaajille samaan hintaan uusi e-lehti . Jos et halua printtiä kotiisi on Olutposti -lehti tilattavissa myös  pelkkänä e-lehtenä joka on varustettu uudella luku- ja kuuntelukokemuksella sekä etukorteilla.

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin.

 

UUTTA! Etukuponkeja tilaajille Olutpostin uudessa e-lehdessä