mainos
mainos

Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi valitsemalla alta sopiva tilaus. 4 numeroa ja tilaajaedut vain 29 euroa / vuosi. Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 29€ / vuosi! Lue tämän sivun alhaalta mitä uusin lehti pitää sisällään!

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista.  mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin e-lehtiin sekä siellä oleviin etukuponkeihin joilla saat alennusta eri panimomyymälöistä ja ravintoloista 15.3 lähtien. Lisää tilaajaetuja tulossa!
Toimitamme uuden paperilehden luonnollisesti myös jälkitilauksena jos olet valinnut Printti + Digi yhdistelmän. Eli nyt vaan tilaamaan!

 

Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Ulkomaantilauksissa kysy tarjous olutposti@olutposti.fi

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista.  mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin sekä e-lehden etukuponkeihin joilla saat alennusta eri panimomyymälöistä ja ravintoloista 15.3 lähtien. Lisää tilaajaetuja tulossa!
Toimitamme uuden paparilehden luonnollisesti myös jälkitilauksena jos olet valinnut Printti + Digi yhdistelmän.

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

Uudessa vuoden ensimmäisessä lehdessä ja e-lehdessä matkustetaan ja nautitaan isolla kädellä!

Tarjoilemme laajan kattauksen olut-, siideri- ja tislemaailman ilmiöitä ruokaa unohtamatta. Näyttelijä, muusikko ja kirjailija Antti Reini avaa omaa suhdettaan elämään, luovuuteen sekä alkoholiin ja olutalan kysymyksiin vastaa Hiisi Panimon Matthias Hüffner.

Matkalle päästään niin Länsi-Australiaan, Gotlantiin, Belgian pikkukaupunkiin kuin Keniaankin. Ruokapalstan pääosassa on oluelle läheinen herkku – juusto – josta nautitaan niin ruuissa kuin tastingin muodossa. Lisäksi katsastamme olutsuositustilanteen suomalaisissa ravintoloissa.

Lehti tarjoilee myös katsauksen vuoden 2024 juomatrendeihin, taloustietoa suomalaisista siideritaloista, pohdintaa siiderien pakkauksista ja asiaa Latvian siideritiestä sekä herkullisen siiderireseptin.
Kotiolutpuolella kysymme trendejä kauppiailta ja tisleiden puolella pohdimme maltaan vaikutusta viskiin. Lehdessä vastaamme myös kysymykseen miksi joku haluaa tuomaroida oluita.
Mukavat myös tutut vakiopalstat kuten mm. horoskooppi, kolumnit ja liittopalstat, Juho Juntusen sarjakuva, Arden ja Hannun olutarviot sekä tietysti ristikko.
Huomio! Tilaajille samaan hintaan uusi e-lehti uudella lukukokemuksella. Jos et halua printtiä kotiisi, on Olutposti  tilattavissa myös pelkkänä e-lehtenä.

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin.

Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta joka sisältää myös e-lehden vain 29€ / vuosi!