Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi valitsemalla alta sopiva tilaus.

DIGITILAUS
Tilaa ekologinen täysin uudella luku- ja kuuntelukokemuksella sekä etukorteilla varustetun e-lehden edulliseen hintaan 19.50€ ! Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin numeroihin, extra sisällöt sekä etukortit  ei liikkeisiin.

PRINTTI JA DIGITILAUS
Tai tilaa Olutposti- lehti 4 numeroa + e-lehti vain 29 euroa / vuosi. Sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin e-lehtiin .(Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 29€ / vuosi.)

Toimitamme uuden paperilehden luonnollisesti myös jälkitilauksena jos olet valinnut Printti + Digi yhdistelmän. Eli nyt vaan tilaamaan!

HUOM! Tilauksen jälkeen saat sähköpostin jonka jälkeen kautta voit asettaa salasanan. Voit myös tarvittaessa tilata sen täältä

Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle. Ulkomaantilauksissa kysy tarjous olutposti@olutposti.fi. Ezette digilehden tuottaa Provisual Oy

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

NÄKÖISLEHTIEN LUKEMINEN

Voit lukea näköislehtiä tietokoneen selaimella tai mobiilisovelluksellamme. Löydät linkit alta.

Tunnus ja salasana ovat samat kuin olutposti.fi. 
Huom! Uudet tilaajat ja VIP -porukka luo tunnukset ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä!
Saat ohjeet sähköpostiisi. Tarkista myös roskaposti jos ei ala kuulua!

Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen täältä.

Voit hallita tilaustietoja ja tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen kirjautumalla sisään täältä.

 

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

Maukkaan kesän merkki – Olutposti!
Juuri sopivasti kesälukemiseksi 6.6.  ilmestyvä Olutposti sisältää reippaasti asiaa juoma- sekä ruokamaailmasta.

Reissuille pääsee oman laiturin nokassa istuskellessa, kun Olutposti vie olutmatkoille Afrikkaan, Riikaan ja Wieniin sekä piskuiseen Luxemburgiin. Rommeja pääsemme ihastelemaan Mauritiukselle ja vinkkaamme myös hauskoja juomakohteita Suomesta. Lehdessä grilli savuaa kuumana, kun kokkaamme oluella maustettua grillipizzaa ja hampurilaisia. Olutta maistelemme myös jäätelön kanssa ja siideristä pitävät voivat nauttia mökillä omenaista applemisua.

Haastatteluissa on juomamaailmaan astunut näyttelijä Peter Franzén, RPS Brewingin Aki Railanmaa, siiderimies Esa Paloharju ja englantilaisen CAMRA:n vetäjä Laura Emson, lisäksi selvitämme pienpanimoiden lähihistoriaa ja oluenarvioinnin sisäisiä motiiveja. Tislepostissa kerrotaan suomalaisesta kansallisjuomasta eli pontikasta, ja siideripostissa alkuperäisistä suomalaisista omenalajikkeista.

Mukana myös tutut kolumnistimme Oulusta ja Kanadasta, kotiolutasiaa Maltainen-blogin Mika Laitiselta, kiinnostava oluttyyli ja -resepti kotipanijoille sekä suositut olutarviot Hannulta jaArdelta unohtamatta ristikkoa sekä ällistyttävän paikkansa pitäviä horoskooppeja ja  Juho Juntusen sarjakuvaa, joka vie meidät ratkaisemaan juomahaasteita luonnon keskelle. Tämä ja paljon muuta seuraavassa lehdessä, vietä kesä Olutpostin seurassa!

HUOMIO! Olutpostin e-lehdessä on mukana tilaajille oma grillausopas ja tietenkin etukortteja eri liikkeisiin.

Tilauksissa kannattaa suosia edullista ja ekologista e-lehteä. Sinne tulee ajan saatossa lisää etuja ja sisältöjä!

 

UUTTA! Etukuponkeja tilaajille Olutpostin uudessa e-lehdessä