UUTTA! Etukuponkeja tilaajille Olutpostin uudessa e-lehdessä

Nyt liikkuu data nopeaan verkkosivuillamme, sillä uusimme hieman moottoria, ulkonäköä, Juoma- ja Oluttutkat, tilausjärjestelmät sekä muita toimintoja. Vielä kovempi juttu on se, että nyt voi tilata lehden + digin tai pelkän digilehden. Eikä mitään vanhakantaista PDF-lehteä, vaan täysin uusi lukukokemus uuden sovelluksen myötä!

Sovelluksen lukukokemus on erinomainen. PDF:stä tutun ärsyttävän sivuttain scrollailun voi unohtaa, sillä sovellus vierittää tekstit ruutusi muodon mukaan. Se myös lukee artikkelit ääneen ja fontin saa juuri sen kokoiseksi kuin haluat. Ja mukaan voimme laittaa myös videoita sekä podcasteja.  Lisäksi sovelluksessa on tilaajille jäsenetuja, jossa he saavat etuja panimoiden ja muiden kumppanien tuotteista tai palveluista. Tämä tapahtuu sovelluksen sisällä olevan etukortin kautta näyttämällä sitä asioidessa. 

Tällä hetkellä etuja tilaajille tarjoavat mm. Fat Lizard Brewing, Takatalo & Tompuri, Plevna, Iso-Kallan Panimo, Olutmylly, Nokian Panimo, Panimoyhtiö X, Melkkobrew,  Jukolan juusto, Beer Freaks Finland , DOM Mikkeli ja  painotalo Trinket. Lisää tilaajaetuja tulossa pitkin vuotta eri ravintoloihin, panimohin, tapahtumiin sekä eri liikkeisiin.
Käytännössä tilatessaan Olutposti-lehden tai pelkän edullisen digilehden tilaajat saavat tilausmaksut takaisin eri etuina!

Kumppaneillemme Olutpostin levikin lisääntymisen ja näkyvyyden lisäksi e-lehtisovellus tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kuten esim. interaktiiviset mainokset, ohjaukset tuotteiden tilauksiin ja muita lisäpalveluita. Ezette-applikaation tuottaa Provisual Oy, joka tarjoaa palvelua kaikille kiinnostuneille tahoille.
Sovellus löytyy myös Apple Storesta ja Google Playsta

Jos haluat mukaan kumppanuusverkostoomme tai olet jo mukana, ota yhteyttä olutposti@olutposti.fi. Laitetaan teidänkin etukupongit esille!

Klikkaa tätä ihmettele! : https://urly.fi/3tf7 . Ilmainen esimerkki millainen on Olutposti e-lehti.
Alla oleva Kyseinen esimerkki numero toimii parhaiten selaimessa, mutta toiminnot ovat samat kuin mobiilisovelluksessa.
Klikkaamalla artikkelia pääset artikkelin lukutilaan. Lukutilassa artikkeli muotoillaan valitsemiesi asetusten mukaisesti. Napsauta play-painiketta, kun haluat kuunnella avaamasi artikkelin. Klikaten esim. Olutta koirille artikkelin QR-koodia avautuu video. Testaa sovellusta kunnolla ja huomaa mistä on kyse.