Anoran uutuudet syksyyn 2023

Alkoholitalo Anoran syksyn uutuuksissa tuttua ja uutta!

juomia

Karmeliten Kloster Dunkel 5,1 % on kuiva, hieman paahtunut ja maltainen. Ensiluokkainen esimerkki perinteisestä tummasta saksalaisesta lager oluesta.

Syksyn 2023 uutuus, matala-alkoholinen ja raikas, raparperilta maistuva Saaremaa Rhubarb Gin & Tonic 4,5% on saatavilla hyvin varustelluista Keskon ja SOK:n myymälöistä syyskuusta lähtien. Laatua Viron Saaremaalta.

Raikas vadelmainen Saaremaa Raspberry Gin & Tonic 4,5 % -juomasekoitus valmiina nautittavaksi. Saatavilla hyvin varustelluista Keskon ja SOK:n myymälöistä syyskuun alusta lähtien.

Raikas Saaremaa Cucumber Gin & Tonic 4,5 % -juomasekoitus GT:n ystäville. Matala-alkoholinen ja herkullinen.

Saaremaan nautintovalmiit G&T-juomasekoitukset on luotu modernin kuluttajan toiveet huomioiden, tarjoten nopean ja helpon tavan nauttia täydellisesti mixattuja Gin & Tonic –cocktaileja laadusta tinkimättä. Saaremaan RTD-portfolio koostuu matala-alkoholisista tuotteista, jotka on valmistettu Saaremaan suosittujen täysvahvuisten Ginien pohjalta.

Tarina

Kestävä kehitys tarkoittaa meille sitä, että otamme ympäristön, ihmiset ja liiketoiminnan tasavertaisesti huomioon päivittäisessä päätöksenteossamme ja toiminnassamme. Kierrätämme toiminnassamme kautta linjan. Vähennämme ja vältämme uusiutumattomasta energiasta peräisin olevan energian käyttöä. Käytämme uusiutuvaa energiaa mm. omilla aurinkopaneeleilla ja hyödynnämme myös jätevesistä saatavaa energiaa. Vähennämme huippukuormituksia. Näillä toimenpiteillä säästämme 99,6 % hiilidioksidijalanjäljestämme. Eettinen vastuu luontoa ja ihmisiä kohtaan on ensisijainen tavoitteemme. Yhtä tärkeätä meille on tinkimätön käsityön laatu. Olemme avoimia uusille innovaatioille ja pidämme tärkeänä paikallisten raaka-aineiden laatua. Pohjimmiltaan maun ja nautinnon standardi on hyvin yksinkertainen: valmista laadukkaita oluita ilman kompromisseja.

Lähde ja kuvat: Anora