Arctic Blue Beverages -jakelijaksi Norex Selected Brands

Arctic Blue -tuotteet espoolaisjakelijan talliin.

Arctic Blue Beverages on visionäärisestä unelmasta syntynyt projekti, jonka visiona on pullottaa upean kotimaisen luontomme harmonia laadukkaaksi giniksi. Arctic Bluen ginit valmistetaan käsityönä Suomessa Pohjois-Karjalan Ilomantsissa tislaajamestarinaan Asko Ryynänen. Palkittujen arktisten artesaanijuomien jakelijana on HoReCassa 2.1. alkaen ja Alkossa 28.3. alkaen espoolainen perheyritys Norex Selected Brands.

logo

Ensimmäinen Arctic Blue Gin, valikoiman kulmakivi, lanseerattiin vuonna 2018. Seuraavana vuonna se sai rinnalleen Arctic Blue Gin Navy Strengthin. 2021 koettiin jotakin aivan uutta: päivänvalon näki maailman ensimmäinen ginipohjainen kauralikööri Arctic Blue Oat, joka on vegaaninen vaihtoehto kermalikööreille. 2022 joukkoon liittyi Arctic Blue Gin Rose, jossa maistuu pohjoisen luonnon kesä.

pullo maisemassa

”Onhan tämä ihmeellinen maa niin sen ihmisille kuin kasveille. Kaamos. Puolen vuotta jäätyneessä pimeydessä, jota vain lumi ja revontulet valaisevat. Yötön yö. Lyhyet mutta äärimmäisen valoisat kesät, jolloin tauotta paistava aurinko lataa arktiset kasvit erityisen täyteen aromeja ja ravinteita. Tämä jäinen maa vaatii mutta myös antaa. Ja täällä me valmistamme juomamme pohjoisen luonnon poikkeuksellisista raaka-aineista: metsän marjoista, pohjoisista kasveista ja puhtaan raikkaasta lähdevedestä. Suomessa – kaikkea normaalia pohjoisemmassa.”

– Arctic Blue Beverages

Lähde ja kuva: Arctic Blue Beverages