Arctic Blue Beverages palkittiin IWSC-kilpailussa

Suomalaisyhtiön tuotteet keräsivät palkintoja kansainvälisessä International Wine and Spirit Competition -kilpailussa.

Arctic Blue Beverages Oy:n tammitynnyrissä kypsytetty Arctic Blue Legacy Gin sai kilpailussa kultamaininnan ja kaurapohjainen kermalikööri Arctic Blue Oat pronssia.

likööriä metsässä

“On hienoa huomata kuinka laadukkaat tuotteemme saavat entistä laajemmin kansainvälistä tunnustusta. Ammennamme tuotteisiimme inspiraatiota ja raaka-aineita puhtaasta suomalaisesta luonnosta ja on mahtavaa, että niitä arvostetaan myös maailmalla”,  kertoo Arctic Blue Beverages Oy:n toimitusjohtaja Valtteri Eroma.

95 pistettä sadasta saanutta Arctic Blue Legacy Giniä kehuttiin kilpailussa tasapainoiseksi, luonteikkaaksi, herkäksi ja poikkeukselliseksi giniksi, jossa maistuvat lempeä kataja ja paahdetut puun aromit. Arctic Blue Legacy Gin on tammitynnyrissä kypsytetty luksustuote, joka tulee markkinoille ensi vuoden aikana.

“Arctic Blue Legacy Gin tulee olemaan meille hyvin erityinen tuote myös pakkauksen osalta. Muotoilutyö on vielä kesken emmekä siksi voi paljastaa, miltä lopullinen tuote näyttää. Voin kuitenkin luvata että se tulee olemaan jotain ainutlaatuista”, Eroma toteaa.

Pronssia kilpailussa sai maailman ensimmäinen gin-pohjainen kauralikööri Artic Blue Oat, joka lanseerattiin Suomessa kesällä 2021. Se sai Suomessa hyvän vastaanoton ja hurmasi myös kilpailun tuomariston aromaattisuudellaan, yrttisyydellään ja kermaisuudellaan. Arctic Blue Oat on saatavissa Alkon myymälöistä.

Arctic Blue Beverages sijoitukset:

Arctic Blue Legacy: GOLD (Cask Finish)
Arctic Blue Oat: BRONZE (Cream / Cream alternative based)

Lähde ja kuva: Arctic Blue Beverages