Arctic Blue Beverages solmi jälleenmyyntisopimuksen Australiaan

Kontillinen suomalaista giniä seilaa kohti Australiaa.

Suomalainen Arctic Blue Beverages on solminut jälleenmyyntisopimuksen australialaisen Vintage House Wine and Spiritsin kanssa. Asiakkaansa tarkkaan valikoiva maahantuoja tarjoaa suomalaista giniä myyntiin yli 7 000 paikalliselle toimijalle ympäri Australiaa.

pullo

“Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä suomalaisen Arctic Blue Beveragesin kanssa. Ala on erittäin kilpailtu ja toimii “innovoi tai kuole” -periaatteella. Arctic Blue Gin on onnistunut erinomaisesti erottumaan joukosta ja se on uniikki täysin omalla tavallaan”, Vintage House Wine and Spiritsin markkinointipäällikkö Matt Redin kertoo.

Vintage House Wine and Spirits on yksi Australian merkittävimmistä premium-juomabrändien maahantuojista. Yritys toimittaa alkoholituotteita paikallisille kauppiaille ja ravintoloille ympäri maata.

“Ginin saaminen Australian markkinoille on meille tärkeä askel osana Aasian ja Tyynenmeren alueen strategiaamme. Tällä hetkellä kontillinen pulloja matkaa kohti kengurumaata, ja tavoitteenamme on saada tuotteet laajaan jakeluun eri puolille Australiaa mahdollisimman pian Vintage House Wine & Spiritsin kautta. Arctic Blue Gin on rakkaudella valmistettu tuote, johon olemme ammentaneet inspiraatiota, aikaa ja raaka-aineita Suomen luonnosta. On ilo huomata, että se ihastuttaa Euroopan ja Aasian lisäksi nyt myös Australiassa”, Arctic Blue Beverages Oy:n toimitusjohtaja Valtteri Eroma kertoo.

Tällä hetkellä Arctic Blue Giniä on myynnissä Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa, Virossa, Saksassa, Sveitsissä, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa, Japanissa, Singaporessa, Hongkongissa, Thaimaassa ja Filippiineillä.

Vintage House Wine & Spirits (VHWS) on Australian kansallinen jakeluyhtiö, jonka ylläpidosta vastaa emoyhtiö ja omistaja Angove Family Winemakers. Vintage House Wine & Spiritsillä on yhteensä yli 7 500 asiakasta, ja myynnistä vastaa yli 40 myyntihenkilöä ympäri Australiaa. Angove Family Winemakers on perustettu jo vuonna 1886, ja se on maan suurin luomuviinien tuottaja.

Lähde ja kuva: Arctic Blue Beverages