mainos

Beer Atlas: KlevereTien Ten of Clubs

KlevereTien Ten of Clubs

Panimo: Brouwerij Het Nest
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen vahva ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 10,0 %

Kantavierre: 24,0 —°P
Katkeroaineet: 45 EBU
Väri: 85 EBC

Tarjoilulämpötila: 10 —°C

Maku: Ten of Clubs on pehmeä, runsas ja uskalias olut. Sen monipuolisessa aromissa esiintyy muun muassa paahtomaltaista, mausteista ja tumma hedelmäistä aromikkuutta sekä hivenen lakritsista, makean karamellista ja suklaista vivahteikkuutta. Jälkimaultaan olut on kuiva ja katkera.

Tuoksu: Tuoksultaan se on hyvin makea ja paahteinen sekä mausteinen ja tumma hedelmäinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on täyteläinen ja suutuntuma voimakas hiilihappoinen sekä sopivan kermamainen. Runko on hyvin tumma ja samea sekä vaahtokukka erittäin tuuhea ja samettinen.

Loppukommentit: KlevereTien Ten of Clubs on Brouwerij Het Nestin valmistama vahva ja tunteita herättävä belgialaisolut. Sen etiketissä esiintyvä numero 10 viittaa sekä oluen alkoholipitoisuuteen että Orde van de zatte Mus- olutkerhon 10-vuotis juhlapäivään. Sille ominaista on myös lämmittävä alkoholin tuntu, joka tekee oluesta vielä entistä nautinnollisemman. Se on kaikin puolin erinomainen belgialaisolut, josta ei olemusta tai asennetta puutu. Itse pidin siitä suuresti ja joisin sitä mielelläni vielä joku päivä uudestaan.

Arvio: 87/100