Beer Atlas: Palm Hop Select

Palm Hop Select

Panimo: Brouwerij Palm
Alkuperämaa: Belgia

Tyyli: Belgityylinen ale
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 6,0 %

Humalat: Hallertau Mittelfrüh

Maku: Palm Hop Select on makean maltainen ja hedelmäinen olut. Sen humalointi on keskiasteista ja aromiltaan sitruksista, ruohomaista ja hieman mausteista.

Tuoksu: Oluen tuoksu on melko voimakas ja hiivamainen. Siinä esiintyy myös runsaan hedelmäistä ja maltaista aromikuutta sekä miedosti sitruksista ja kukkamaista vivahteikkuutta.

Ulkonäkö ja koostumus: Olut on koostumukseltaan keskitäyteläinen ja suutuntumaltaan matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Sen runko on meripihkanvärinen ja samea sekä sitä päällystävä vaahtokukka vaalea ja pitsimäinen.

Loppukommentit: Palm Hop Select on kolmivaiheisen humaloinnin läpikäynyt aromikas pintahiivaolut. Sen valmistuksessa on käytetty panimonsa itse kasvattamaa Hallertau Mittelfrüh humalaa, jota on lisätty sekä keittämisen alku- ja loppuvaiheessa että käymisprosessin loppuvaiheessa kuivahumalointi-menetelmää hyödyntäen. Kaikesta hienoudestaan huolimatta omaan makuuni olut ei ollut kaikista paras mahdollinen ja siitä syystä joudun antamaan sille tällä kertaa ”vain” keskiverron pisteytyksen.

Arvio: 62/100