Beer Atlas: Saku Rock

Saku Rock

Panimo: Saku Õlletehas
Alkuperämaa: Viro

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,3 %

Maku: Saku Rock on alkoholin sävyttämältä makuprofiililtansa mm. maltainen, viljainen, maissinen, ruohoinen, miedosti hedelmäinen ja hennosti sitrusmainen olut.

Tuoksu: Sen melko vahvaa ja hieman pistävää aromia ei voi kutsua kovinkaan luokseenkutsuvaksi.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumansa puolesta olut oli keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen ja hivenen öljymäinen. Sen kullanväristä ja kirkasta runkoa ja koristi melko kevyt ja pitsimäinen vaahtokukka.

Loppukommentit: Se, miksi tämä olut on valittu brändinsä puolesta Eestin parhaaksi tuotteeksi vuonna 2004 ihmetyttää minua vieläkin. Siinä täytyy olla jotain, mitä en pysty ymmärtämään, sillä ainakin oluena Saku Rock on korkeintaan välttävä, jos edes sitäkään. Tällaista bulkkikamaa löytyy kauppojen hyllyiltä, vaikka millä mitalla ja se jää ainakin minulta jatkossa ostamatta.

”Saku ROCK is a beer with a lot of attitude. It was first brewed in the spring of 1994 as a limited edition beer for a music festival that took place the same year. In the meantime, the success of Saku Rock meant that the Saku brewery continued the brewing and today, it is a regular of the Saku portfolio.”

Arvio: 52/100