Bönthöö bönthöö: Tirran uutuudet: Brewski Conan ja CoolHead Black Currant Gose

Tirraan saapunut taas muutamia uutuuksia, joten mennään suoraan asiaan.

Brewski Conan DIPA, 8%

Helsingborgilaisten tupla-IPAn pulloversio on arvosteltu loppuvuodesta blogissa, mutta nyt siis hanaolut kyseessä.

“HeVi-tiski on paskimmillaankin parasta? Heviä on myös maku: Brewskille ominainen trooppishedelmäinen sekametelisoppa tunkeutuu sisään jokaisesta ruumiin onkalosta ilman häpeää. Fill me up. Ananas ja persikka eniten pinnalla, toki sitrusmetsää tai mäntyhedelmiä unohtamatta. Kuten sanottua, niin mallastakin on mukana, ja varsinkin lämmetessään kurvit ovat juuri oikeissa paikoissa. Panimon tyylitelty humalaöljyinen katkero toimii kuin opasteviittana kohti viimeistä nautintoa.”

Suurta eroa ei kahden eri version välillä ole, mutta hanatuote luonnollisesti todella tuoretta. Ananakset ja greipit ovat valmiita poimittavaksi ja havumetsässä kaikuu mahtipontinen huuto: HAVUJA PERKELE!

CoolHead Brew Black Currant Gose, 4%

Kotimaan kovin NEIPA- ja hapanoluttuottaja on kovin toivottu vieras Loviisankadulla. Hanadebyytti tapahtuu mustaherukka-gosen voimin, ja mikä debyytti se onkaan.

Mummon on sekoittanut taas suola- ja sokeripurkit keitellessään mehua, lopputuloksena poskissa kipristelevää marjamehua, josta ei totta tosiaan puutu happamuutta tai suolaisuutta. Gefilusmainen loppuliuku on raikas ja ravitseva.


Processed with VSCO with c1 preset

Yhteistyössä: Tirra – Lahen reiluin kapakka jo vuodesta 1957

Facebook

Instagram

olutlista

— 

—