Panimoravintola Bruuverin Social Brewing Lab palvelee olutharrastajia

Helsingin Kampissa toimiva Panimoravintola Bruuveri avasi uudistuneena ovensa. Uudistuksessa lanseerattiin Social Brewing Lab -panimo eli tuttavallisemmin ”Labra”, joka palvelee erityisesti olutharrastajia.

Uudistuneissa tiloissa asiakkaat voivat seurata panimon toimintaa ja tuotteiden valmistumista. Yläkerran kabinettitiloihin avataan pelkästään tastingeille ja muille tilaisuuksille varattu oma alue. Bruuveri uudisti samalla myös tuotevalikoimansa vastaamaan kysyntää. Hyväksi havaittujen klassikoiden rinnalle tuodaan laaja ja säännöllisesti uudistuva, pienpanimotuotteisiin nojaava olut- ja siiderivalikoima Suomesta ja maailmalta. Tämän lisäksi ravintolassa tarjoaa laajaa valikoimaa muita craft-alkoholeja kuten viskejä, rommeja ja ginejä. Myös viinivalikoima laajentuu muun muassa trendikkäisiin alku- eli naturalviineihin. Ruokalistat uudistuvat sisältämään ajankohtaisia ruokatrendejä ja myös vegaanit saavat omat annoksensa listalta.

”Tarkoitus on tarjota asiakkaille uudenlaisia, monipuolisia ja laadukkaita olutelämyksiä ja tapahtumia sekä samalla kehittää kotimaista olutkulttuuria yhdessä harrastajien kanssa. Meillä järjestetään muun muassa läpi vuoden pyörivä kotiolutkilpailu, jossa harrastajat osallistuvat kuukausittain vaihtuvan teeman mukaisilla oluilla kilpailuun”, kertoo Bruuverin toimitusjohtaja Markku Niveri.

Lähde ja kuvat: Bruuverin tiedote