Budvarilta uusi herkku Alkon valikoimaan

Budějovický Budvarilta Alkon valikoimaan uusi 200 päivää kypsytetty olut, Budvar Reserve.

Budějovický Budvar Reserve 7,5 % valmistetaan käyttämällä parhaimpia moravialaisia maltaita, kokonaisia Saaz-humalan käpyjä ja pehmeää vettä, joka on otettu kaivosta 300 metriä panimon alapuolelta. Olut kypsytetään 200 päivää Budvarin kellareissa panimomestarin valvovan silmän alla.
Budvar Reserven pitkä kypsytys säilyttää kaikki Budvarin alkuperäisen lagerin raikkaat ominaisuudet, ja se tuo hienovaraisen hunajaisen makeuden sekä täyteläisen mallasrungon, jota tasapainottaa Saaz-humalan rapsakka humalaisuus.

pulloja

Vuodesta 1895 lähtien Budějovický Budvar on ollut tunnettu oluidensa kuukausien mittaisesta kypsytyksestä. Se on prosessi, joka vahvistaa ainesosien ominaisuuksia ja luo makuun luonnetta. Budvar Reserve vie tämän panimotaidon ja tietämyksen uudelle tasolle.

Koko 200 päivää kestävän České Budějovicen panimon alla tapahtuvan kypsytyksen ajan Budvar Reserveä maistellaan jatkuvasti sen makuprofiilien kypsyessä. Vasta kun Budvarin panimomestari Adam Broz päättää, että se on valmis, Budvar Reserve saa hyväksyntänsä.

Lähde: Diamond Beverages

Kuva: Budějovický Budvar

mainos