Canaïma Gin omistautuu suojelemaan mehiläisiä sekä Amazonissa että ympäri maailman

Canaïma Gin vahvistaa sitoumustaan Amazoniin ja paikallisiin yhteisöihin suojelemalla mehiläisiä sekä tukemalla mehiläisenpitoa opettavan koulun perustamista sademetsässä.

Mehiläisten suojeleminen on tärkeää luonnon monimuotoisuuden ja sen kautta ruokatuotannon säilyttämiseksi. Mehiläiset ja muut pölyttäjät ovat myös paikallisesti tärkeitä. Suomessa Canaïma Gin ja maahantuoja Handpicked Wines Finland tekevät
yhteistyötä Sauvossa toimivan hunajatuottajan, Seppo Himbergin, kanssa tukeakseen paikallista mehiläisyhteisöä. Heidän hunajaansa käytetään Canaïma Ginin uudessa cocktailissa nimeltään ”Bee Kind”.

Canaïma Ginin ystävät voivat tukea näitä aloitteita kokeilemalla ”Bee Kind”-cocktailia Turussa ja Helsingissä. Bar 4, Wanha Rahtilaiva ja Arvo Kortteliravintola Turussa sekä Runar Helsingissä tarjoilevat ”Bee Kind”ia tällä ja ensi viikolla.

”Tekemällä yhteistyötä toivomme kovasti, että voisimme auttaa suojelemaan paikallista luonnon monimuotoisuutta, tukemalla paikallista mehiläistuotantoa ja heidän hunajaansa” sanoo Carla Martinez, Global Brand Manager/Canaïma Gin.

Lähde ja lisätiedot: Handpicked Wines Finland Ab/Eva Aller (eva@handpicked.fi tai 050-5140492)