mainos

Craft Beer Helsinki on täällä

Kuluvan viikon ykköstapahtuma pääkaupunkiseudun oluenystäville on neljättä kertaa järjestettävä Helsingin Rautatientorin Craft Beer Helsinki.

36 panimon kattavassa oluttarjonnassa riittää ihmeteltävää ja maisteltavaa vaativaankin makuun torstaista lauantain ja sunnuntain vastaiseen yöhön saakka. Edustettuina ovat totuttuun tapaan myös muut juomaryhmät ja tietenkin maittava street food. Kotimaisten huippujen lisäksi Craft Beer Helsinki tuo esiin liudan ulkomaisia panimoita. Vanhojen tuttujen (Omnipollo, Cervisiam, Stone, Ballast Point…) lisäksi mukaan mahtuu myös muutama ainakin itselleni vieraampi panimo kuten puolalainen Browar Raduga ja moskovalainen Green Street Brewery, minkä missasin Kaapelitehtaalla huhtikuussa.

Siiderin ystäville on tarjolla 16 eri laatua kahdeksalta eri tuottajalta. Esillä ovat myös pikkusuolaiset ja jäätelö. Tapahtumassa panostetaan tänä vuonna myös alkoholittomiin ja vähäprosenttisiin oluisiin, joille on varattu alueella oma tiski. Kävijäpalautteiden toiveesta myynnissä on holittomia huikeat 18 eri laatua.

Päivittyvät panimo- ja olutlistat ovat nähtävillä tapahtuman verkkosivuilla ja Facebookissa.

Craft Beer Helsinki 2019 — —  4-6.7.2019.

AUKIOLOAJAT
To 4.7. klo 14-24
Pe 5.7. klo 12-01
La 6.7. klo 12-24

Tapahtuman aluekartta

Kuva: Craft Beer Helsingin Facebook