Craft Beer Oulu järjestetään myös tänä vuonna

Pienpanimotapahtuma elävöittää oululaista olutkulttuuria myös ensi kesänä.

Mielenkiintoisia pienpanimoita meiltä ja muualta saman katon alle tuovan Craft Beer Oulu -tapahtuman ensimmäiset ulkomaiset kiinnitykset ovat FIRST Craft Brewery Unkarista ja suomalaistaustainen Sori Brewing Virosta. Kotimaisista pienpanimoista osallistumisensa ovat varmistaneet Hailuodon Panimo Hailuodosta, Kahakka Brewery Kokkolasta, Lapin Panimo Rovaniemeltä, Mallaskosken Panimo Seinäjoelta ja Naïlo Brewing Co. Oulusta. Mukaan on lupautunut myös siidereitä, viinejä ja tisleitä valmistava Pirula Ylistarosta.

muki

”Ensimmäinen Craft Beer Oulu meni oikein mukavasti kaikista pandemian aikaisista ja jälkeisistä haasteista huolimatta, ja tapahtuman kävijätavoite lähes täyttyi. Kysyntää tapahtumalle selvästikin on”, Craft Beer Oulun tuottaja Rauli Alaruikka kertoo.

”Tapahtuma on huomattu myös Suomen rajojen ulkopuolella. Unkarilainen First Craft Brewery nimenomaan halusi tulla Craft Beer Ouluun ja sitä kautta Suomen markkinoille.”

Tapahtuma järjestetään Tullisalissa Oulussa 2.-3.6.2023. Tullisali on Qstockin pyörittämä tapahtumatila Oulun Limingantullissa.

Craft Beer Oulun early bird -hintaisten lippujen myynti Ticketmaster Suomen myyntikanavilla alkaa keskiviikkona 22.2. klo 9.

Lähde ja kuva: Qstock / Craft Beer Oulu