Craft Beer Oulu on nyt entistä monimuotoisempi

Mukana oluet, siiderit, viinejä, tisleitä, simaa ja ruokatarjontaa.

Oululaista olutkulttuuria elävöittävä pienpanimotapahtuma Craft Beer Oulu tuo tänä vuonna saman katon alle aiempaa laveamman kattauksen kiinnostavia juomanvalmistajia meiltä ja muualta. Tällä kertaa myös tapahtuman juomavalikoima on laajempi.

lasi

”Mukana on siidereitä, viinejä ja tisleitä valmistava Pirula, tisleitä tuottava Lule River Distillery sekä simaan erikoistunut Mead Scientist, eli tapahtumasta löytyy tarjontaa myös muille kuin oluiden ystäville. Pääpaino on toki edelleen oluessa ja sen moninaisissa muodoissa”, Craft Beer Oulun tuottaja Rauli Alaruikka kertoo.

Ulkomaalaisista valmistajavieraista unkarilaiset FIRST Craft Beer, MadX ja Mead Scientist sekä ruotsalaiset Pite Bryggeri ja Lule River Distillery ovat ensimmäistä kertaa Suomen kamaralla. Panimoiden edustajien käymät paneelikeskustelut ovat Craft Beer Oulun päiväohjelmassa myös tänä vuonna. Muutakin ohjelmaa on luvassa. Tapahtuman lipunmyynti jatkuu Ticketmaster Suomen myyntikanavilla.

Craft Beer Oulu järjestetään Tapahtumakeskus Tullisalissa Oulussa 2.-3.6. Tullisali on Qstockin pyörittämä tapahtumatila Oulun Limingantullissa.

CRAFT BEER OULUN KOKO KATTAUS:

Bottenvikens Bryggeri (SWE)

Cervisiam (NOR)

FIRST Craft Beer (HUN)

Hailuodon Panimo

Panimo Himo

Kahakka

Lapin Panimo

Lule River Distillery (SWE)

MadX (HUN)

Mallaskoski

Mallassepät

Mead Scientist (HUN)

Nailo

Panimo Olutmylly

Pirula

Pite Bryggeri (SWE)

Sonnisaari

Sori Brewing (EST)

Panimoyhtiö Tuju

Lähde ja kuva: Craft Beer Oulu