Craft & Cask keskittyy craft-juomien maahantuontiin

Diamond Beverages ja Moestue & Cask muodostavat yhteisyrityksen Suomeen. Uuden yrityksen nimi on Craft & Cask ja se syntyy Moestue & Caskin perustalle.

Diamond Beveragesin tytäryhtiönä toimiva Craft & Cask jatkaa Moestue & Caskin toimintaa Suomessa kesäkuun alusta lähtien. Yrityksen portfolio rakentuu nykyisen Moestue & Caskin valikoiman päälle, ja toimintaidean mukaisesti valikoimaa täydennetään Diamond Beveragesin tuotesalkusta.

Craft & Caskin on määrä toimia kokonaisvaltaisena alkoholijuomien maahantuonti- ja myyntiorganisaationa, jonka erityisfokus on viineissä sekä kasvavissa craft-oluissa ja -tisleissä. Craft & Cask panostaa myös mielenkiintoisen viinivalikoiman tarjoamiseen sekä Alkon että ravintolakanavan välityksellä.

Diamond Beverages jatkaa osapuilleen vanhalla linjalla.

– Craft & Refreshment on ollut teemamme ja lupauksemme jo muutaman vuoden ajan. Se ei muutu. Olemme Suomen johtava craft-oluiden maahantuoja, jonka salkussa on myös kansainvälisiä laatumerkkejä. Craft-salkussamme on etabloituneempia tuottajia kuten Stone, Founders ja Mikkeller, kuvailee toimitusjohtaja Walter Himanen.

Molemmat osapuolet uskovat uuden järjestelyn tuomiin mahdollisuuksiin kehittää liiketoimintaa yhdistetyin resurssein kaikissa jakelukanavissa.

– Yhteisyritys Moestue & Caskin kanssa tuo meille hyötyjä kuten laajan viinisalkun sekä mielenkiintoisen craft-tisleiden valikoiman. Samalla voimme Craft & Caskin avulla fokusoitua paremmin kasvuun craft-oluiden parissa, toteaa Himanen.

Yhteisyrityksen kautta Diamond Beverages saa vahvan verkoston, joka kattaa myös Ruotsin ja Norjan markkinat.