Olutpostin uusi e-lehti vie lukukokemuksen täysin uudelle tasolle.

Nyt on nimittäin niin selkeä ja upea esitys videona Olutpostin uudesta e-lehdestä, että alta pois!

Sovelluksen lukukokemus on erinomainen. PDF:stä tutun ärsyttävän sivuttain scrollailun voi unohtaa, sillä sovellus vierittää tekstit ruutusi muodon mukaan. Se myös lukee artikkelit ääneen ja fontin saa juuri sen kokoiseksi kuin haluat. Ja mukaan voimme laittaa myös videoita sekä podcasteja.  Lisäksi sovelluksessa on tilaajille jäsenetuja, jossa he saavat etuja panimoiden ja muiden kumppanien tuotteista tai palveluista. Tämä tapahtuu sovelluksen sisällä olevan etukortin kautta näyttämällä sitä asioidessa. 

Heille, jotka eivät ole vielä tilanneet Olutposti -lehteä voivat tehdä sen osoitteessa https://olutposti.fi/tilaa-lehti.
Siellä valinnat joko Printti + Digi tai pelkästään ekologinen Digi joka sisältää lukuoikeuden myös aikaisempiin numeroihin, extra sisällöt sekä etukortit eri panimomyymälöihin, ravintoloihin ja liikkeisiin. Etukortteja tulee matkan varrella lisää tanakasti.

Katso videolta kuinka uutta e-lehteä käytetään. Siinä robotti kertoo ja kääntää sen jokaisen kuuluisan kiven°

 

Tällä hetkellä etuja tilaajille tarjoavat mm. Fat Lizard Brewing, Takatalo & Tompuri, Plevna, Iso-Kallan Panimo, Olutmylly, Nokian Panimo, Panimoyhtiö X, Melkkobrew,  Jukolan juusto, Beer Freaks Finland , DOM Mikkeli ja  painotalo Trinket. Lisää tilaajaetuja tulossa pitkin vuotta eri ravintoloihin, panimohin, tapahtumiin sekä eri liikkeisiin. Käytännössä tilatessaan Olutposti-lehden tai pelkän edullisen digilehden tilaajat saavat tilausmaksut takaisin eri etuina!
Etukortteja tulee matkan varrella lisää tanakasti. Seuraavaksi vuorossa on ravintolat, joten jos jotain ravintolaa kiinnostaa ottaa vaan reilusti yhteyttä olutposti@olutposti.fi.

E-lehti Ezette palvelun tuottaa Provisual Oy.