Eräsmies: Mufloni IPA

Tämä onkin ensimmäinen mufloni itselleni joten innolla pulloa korkkaamaan! Voin spoilata sen verran että hyvää tämä on, ei tietokaan että 4.5% tekisi tästä vetistä. Näitä vääntävä panimo alkoi kyllä kiinnostaa todenteolla.

Ulkonäkö:
Vahvasti mangoon pyörähtävä väripaletti, sisällöltään samea mikä toivottavasti on tae paksusta mausta. Vaahto kukka on on luja, kestävä ja aivan mahtavan tanakka. Viipyilee pitkään ja tuoksut pysyvät lasissa loppuun asti. Tuoksu onkin vahva, aromihumalaa on heitetty rankalla kädellä ja se tuleekin nenään kukkapuskan ja hedelmäkorin muodossa. Tykkään kovasti, oikein kivan tuoksuinen ipa. Sanoisin että jopa tyttömäinen,

Maku:
Maku onkin ekana pelkkä katkero! huh onpas pamautettu myös katkero humalaa rankemmalla kädellä. Aika shokki voi olla aloittelevalle olut harrastajalle. Ensimmäisestä sydänpysähdyksestä selvinneenä voi tästä alkaa jo maistelemaankin jotain. Mausta löytää taatusti greippiä, tuoreita havuja perkele ja yrttejä. Jälkimaku on tukeva ja jää suuhun pyörimään toviksi jos toiseksikin.

Aikansa kun tätä hörppii alkaa löytämään myös cascaden kukkaiset maut ja sitruunakin nostaa päätään greipin takaa. Oikein mukava löytää tälläisiä monisyisiä oluita.

Kuumana kesäpäivänä tämä on wunderba! Siis omaan makuun, osalle tämä voi olla vähän liiankin katkeroitu mutta voi ainakin sanoa että Columbus humala tekee tehtävänsä oikein. Reipas humalointi tekee tästä todella kuivan mutta eihän se sitten auta ottaa kuin toinen, prost!

Arvosana: 8,5/10
Humalat on Centennil, cascade ja columbus

Mistä: Ostettu paikallisesta S-marketista.