mainos

Glöetin tekijät lanseeraavat jälleen uuden glögikuohuviinimaun

Tänä jouluna juhlistetaan pikkujouluja ruusukultaisen glögikuohuviinin kanssa.

Muutaman vuoden markkinoilla olleen glögikuohuviini Glöetin tekijät lanseeraavat jälleen uuden glögikuohuviinimaun.

glögijuoma

”Tänä vuonna päästään juhlistamaan pikkujouluja meidän uuden ruusukultaisen ja sahramilla maustetun Glöet Goldin kanssa,” iloitsee Glöetin toinen perustaja Anette Raunio.

Glöet Gold 8 % on vaalea kuohuva ja sen mausta löytyy tuttuja jouluisia mausteita, kuten neilikkaa, kanelia ja sitruksia. Tämän vuoden glögikuohuviiniin on lisäksi lisätty myös sahramia. Juoma tarjoillaan kylmänä ja joukkoon voit lisätä pomeranssinkuorta tai limen siivun.

Glögikuohuviiniin on lisätty ruusukultaista glitteriä pikkujouluja juhlistamaan. Kaunis elintarvikeväri kuohuu juomaa kaadettaessa upeasti lasissa.

”Kuluttajat kaipaavat nykyisin kevyempiä vaihtoehtoja ja siksi Glöet Gold glögikuohuviini tarjotaan alhaisemmalla alkoholipitoisuudella. Uutuusjuoman tuotekehityksessä on huomioitu myös mahdollisimman alhainen sokeripitoisuus. Glöet Goldissa on kaikkein alhaisin sokeripitoisuus kaikista Glöet juomistamme”, Raunio kertoo.

Lontoossa järjestettävä IWSC-palkintogaalan tuomaristo palkitsi tänä syksynä Glöet Goldin pronssilla. Vuonna 1969 perustettu The International Wine & Spirit Competition on vuosittain järjestettävä alan suurin kilpailu, johon osallistuu viinejä yli yhdeksästäkymmenestä maasta.

Uutuus Glöet Gold löytyy tänä jouluna Alkon tilausvalikoimasta ja valikoimassa jatkavat myös ennestään tutut Glöet maut, roseviinipohjainen – ja vaalean glögikuohuva.

Lähde ja kuva: Glöet