mainos
mainos

Hankala Asiakas: Hankala Asiakas – vuotta myöhemmin

Aika rientää ja tässä kuussa tuli vuosi täyteen Hankalan Asiakkaan kirjoituksia. Tämä sivusto perustettiin ja pyhitettiin mielenkiintoisista oluista kirjoittamiselle ja erilaisten olutkokemusten päiväkirjaksi. Vuoden aikana on ollut enemmän ja vähemmän aktiivisempia kausia ja tarkoitus onkin kirjoittaa vain oluista ja kokemuksista jotka ovat allekirjoittaneelle merkityksellisiä. Kevään 2016 lopulla, muutaman vuoden— olutinstailun— jälkeen oli aika ottaa askel tuntemattomaan ja se tapahtui tämän sivuston kautta. Pelkästään tämän yhden vuoden kirjoittelun aikana on ollut ilo ja kunnia tutustua moneen mahtavaan alan tekijään ja fiilistellä yhteistä intohimoa oluen suhteen.

Jaarittelut sikseen ja asiaan. Allekirjoittanut fiilistelee Cool Head Brew:n hyvää meininkiä oluiden suhteen ja tässä välissä on suuri kunnia lanseeraata heidän valmistama olut Hankalan Asiakkaan ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi. Hankalan Asiakkaan Mustikkakeitto— on mustikoilla höystetty 4% gose joka tulee myyntiin tänään (lauantaina 1.7.) Brewdogiin Helsingissä sekä kumpaankin Pien -myymälään, erittäin rajoitettuna eränä. Nopeat juovat hitaat.

Mitä eroa on tämän ja panimon hieman aikaisemmin keväällä julkaiseman Blueberry Pie Gosen välillä? Verrattuna Blueberry Pie Goseen, Hankalan Asiakkaan Mustikkakeitossa ei ole lisätty vaniljaa mutta enemmän mustikkaa per litra. Väri on erittäin tumma, reilun mustikkainen ja suolaa on reippaasti. Toivottavasti maistuu muillekin :)

Kiitos Cool Headille ja kiitos kaikille lukijoille – tästä on hyvä jatkaa!

— 

Hankalan Asiakkaan Mustikkakeitto

— 

Tummaa on