Hartwall avaa panimonsa ovet kaikille Lahdessa

Hartwallin panimoa on uudistettu Lahdessa: sinne on avattu kaikille avoin panimomyymälä ja myös Hartwallin vierailukeskus aukeaa syksyllä uudistettuna. Vierailijat pääsevät tutustumaan juomavalikoimaan, sekä näkemään miten virvoitusjuomia tehdään ja olutta pannaan.

Hartwallin uusi panimomyymälä on nyt auki Lahdessa ja vierailukeskus aukeaa syksyllä. Panimomyymälässä on tarjolla paljon erilaisia Hartwallin juomia, kuten laaja valikoima erikoisoluita. Lisäksi kaupasta saa paljon toivottuja oheistuotteita Jaffa-julisteista lonkeroviltteihin ja Lahtikoista Hartwall Vichy Original -paitoihin. Paikan päältä saa palvelua, kuten tietoa oluista ja muita vinkkejä sopivan juoman valintaan.

– Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua toimintaamme ja juomavalikoimaamme. Avaamme ovemme ylpeinä ja toivomme, että mahdollisimman moni tulee meille kylään, Hartwallin tuotanto- ja toimitusketjujohtaja Tomi Korte summaa.

Mitä Hartwallilla tehdään?

Samassa yhteydessä uuden panimomyymälän kanssa toimii Hartwallin vierailukeskus, jossa pääsee syksyn tullen näkemään, mitä Hartwallilla tehdään. Lisäksi kierroksella sukelletaan Hartwallin yli 180-vuotiseen historiaan.

– Jos on miettinyt, miten Hartwall Jaffaa tehdään tai miten Lahden Erikois -olutta pannaan, se selviää tulemalla käymään. Kierroksella oppii toiminnastamme, tuotteistamme ja esimerkiksi laadukkaista, paikallisista raaka-aineistamme. Kerromme vierailukeskuksesta lisää syksymmällä, Korte vinkkaa.

Myymälä ja vierailukeskus löytyvät Lahdesta osoitteesta Kasaajankatu 13.

 

Lähde ja kuva: Hartwallin tiedote