mainos

Hartwallin kevään uutuuksissa maistuvat trooppiset hedelmät ja pohjoisen marjat

Kevään uutuuksissa nähdään pohjoisen marjoista makunsa saavia virvoitusjuomia ja vesiä sekä trooppisia energiajuoma- ja lonkeromakuja.

Hartwallin Lahden Erikois EPL 4,6 % on erittäin vaalea, suodattamaton, silti lähes kirkas ja moderni täysmallaslager. Raikkaassa oluessa yhdistyy viileän virkistävä juotavuus ja moniulotteinen hedelmäisyys. Siinä korostuu amerikkalaisten Sabro, Citra ja Mosaic humalien sitruksisen trooppinen maku, pehmeän raikas suutuntuma ja harvinaisen hyvä juotavuus.

juomia

Lahden Erikois Session APA 3,3 % on suodattamaton, mieto ja rehti matala-alkoholinen American Pale Ale. Maussa puraisee amerikkalaisten humalien makean hedelmäinen, sitrusmainen ja havuinen luonne, rungossa kevyesti karamellia ja paahdettua maltaisuutta.

Lahden Erikois Summer 2023 5,0 % on auringonkeltainen, iloisesti poreileva, kesäisen raikas suodattamaton American Pale Ale. Lahden Erikois Summer uudistuu vuosittain eritoten humalien kautta ja vuoden 2023 kesäolutta maustaa amerikkalainen Lotus aromihumala, jonka trooppiset ja maukkaan appelsiiniset maut sekoittuvat vaniljan makeuteen.

Original Long Drink -tuoteperhe laajenee keltaisella raitapaidalla, kun ananaksen makuinen lonkero saapuu kauppoihin. Raikas Hartwall Original Long Drink Pineapple 5,5 % valmistetaan aitoon giniin, jonka resepti on peräisin vuodelta 1952.

”Uutuus on todella odotettu lisäys lonkerohyllyyn. Ananas on yksi eniten toivotuista lonkeromauista, ja tänä kesänä saamme vihdoinkin nauttia raikkaan trooppista, keltaraitaista lonkeroa kesäterasseilla ja mökeillä.” iloitsee Original Long Drinkin tuotepäällikkö Ella Berner.

Hartwall Original Long Drink Mango 4,5 % on on trooppinen lonkero matalammalla alkoholiprosentilla. Juomassa on kevyt ja raikas maku, jossa yhdistyvät herkullinen mango ja gin. Maistuu parhaalta jääkylmänä.

Happy Joe Extra Dry Pear 4,5 % on erittäin kuiva, mutta herkullinen englantilaistyyppinen päärynäsiideri. Happy Joe Extra Dry -sarjan tuotteet sisältävät lähes 30% vähemmän sokeria kuin muut Happy Joe -siiderit. Extra Dry Pear -siideri sopii sellaisenaan nautittavaksi sekä jälkiruokien ja kevyiden kasvis- ja kanaruokien kanssa tarjoiltavaksi. Juoma on parhaimmillaan tarjoiltuna jääkylmänä jäiden kanssa tai ilman.

Novelle Plus Luontainen Kofeiini + B Veriappelsiini-Granaattiomena Energisoiva on luontaista kofeiinia sisältävä juoma, jossa yhdistyy kofeiinin piristävyys ja raikas maku: veriappelsiini‐granaattiomena. Se on matalahiilihappoinen, raikas ja vähäkalorinen juoma, ja pullollisesta saat kahvikupillisen verran kofeiinia päivääsi (75 mg / 0,5 l). Tuote sisältää vain luontaista kofeiinia, jota saadaan luonnollisista lähteistä: mm. vihreä tee-uutteesta sekä vihreistä kahvipavuista.

”Kofeiinipitoisten juomien suosio on kasvanut huimasti viime vuosina, ja luontainen kofeiini voi mahdollistaa pidempikestoisen energiatasojen noston ilman voimakasta laskua. Lisäksi juoman sisältämä folaatti sekä B6‐ ja B12 ‐vitamiinit auttavat tutkitusti vähentämään väsymystä ja uupumusta. Novellen kaikki juomat valmistetaan mahdollisimman luonnollisesti, ja siksi luontaisen kofeiinin valitseminen tähän tuotteeseen oli meille tärkeää”, kertoo Novellen tuotepäällikkö Tiia Seppälä Hartwallilta.

Huiman suosion saavuttanut Novelle Fresh -tuotesarja saa jatkoa kesän helteisiin sopivasta herkullisesta vadelman ja sitruunan makuisesta juomasta. Novelle Fresh Vadelma-Sitruunan pohjana on raikas kivennäisvesi, ja maku tulee vain tilkasta täysmehua: virkistävän yksinkertaista. Juoma on riisuttu kaikesta turhasta ja se on kaloriton: siinä ei ole lisättyä sokeria, eikä keinomakeutusaineita.

Novelle Pro Vadelma-Mustikka on uusin tulokas vähäkaloriseen ja proteiinia sisältävään Novelle Pro -tuotesarjaan. Juoman herkullinen maku syntyy pohjoisten marjojen vadelman ja mustikan yhdistelmästä. Pullollinen sisältää 5 g kasviproteiinia ja se sopii erinomaisesti välipalahetkeen tai nautittavaksi pitkin päivää.

Huippusuosittu Pepsi MAX -virvoitusjuoma nyt mintun ja limen vivahteella! Muun Pepsi MAX -tuoteperheen tavoin Pepsi MAX Mint-Lime lunastaa lupauksen herkullisesta mausta ilman sokeria.

”Pepsi MAXin menestystarina Suomessa alkoi vuonna 1994 ja se onkin suomalaisten kuluttajien mielestä parhaimman makuinen kolajuoma. Rohkea Pepsi MAX ansaitsee rohkean uutuusmaun ja Mint-Lime todellakin ihastuttaa erilaisuudellaan”, iloitsee Pepsi MAXin tuotepäällikkö Erkka Talvela.

Jaffa Mansikka-Sitruuna Sokeriton on virkistävä ja makean mansikan makuinen virvoitusjuoma, joka vie ajatukset kesään. Sitruunan raikas kepeys tuo juomaan raikkautta ja täydentää makean mansikan makua. Juoma on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla, ja se sisältää energiaa vain 1 kcal / 100 ml.

Jaffa Juicy Vesimeloni-Mansikka on mehukas virvoitusjuoma, jonka raikas maku on peräisin herkullisesta mehusta. Raikkaan vesimelonin ja makean mansikan makuisessa juomassa on 30% vähemmän sokeria kuin tavallisessa virvoitusjuomassa. Juoman aito maku on peräisin luonnosta; se sisältää vain luontaisia aromeita ja makuaineita eikä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita. Tyylikkääseen kapeaan tölkkiin pakattu Jaffa Juicy on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat herkkuhetkeesi luonnollisempia vaihtoehtoja.

CULT Miami Ice Sugar Free on raikas, sokeriton energiajuoma, joka maistuu sitrukselta ja limeltä. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

CULT Flaming Mangoes Sugar Free on sokeriton mangon makuinen energiajuoma, jonka maussa on mukana häivähdys mandariinia ja säväyttävää chiliä. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

Rockstar Refresh Watermelon-Kiwi No Sugar on kansainvälisen energiajuomatähti Rockstarin uusi hedelmäisen raikas, sokeriton energiajuoma, jossa maistuvat vesimeloni ja kiivi. Se antaa energiaa selviytyä päivän haasteista ja pitää virkeänä koko päivän ajan. Juoma sisältää C-vitamiinia, B-vitamiineja, guaranaa, tauriinia ja kofeiinia. Rockstar on Suomen jääkiekkomaajoukkueen historian ensimmäinen energiajuomakumppani. Kevään aikana yhteistyö näkyy vahvasti niin kauppojen hyllyillä kuin Rockstarin mainonnassa – erityisesti MM-kisojen lähestyessä.

O.ME Focus & Energise Citrus & Prickly Pear on optimointijuoma, joka on parhaimmillaan juuri ennen treeniä tai niissä hetkissä kun kaivataan välitöntä energiatason nostamista. Juoman funktionaaliset ainesosat herättelevät oman potentiaalin löytämiseen ja auttavat optimoimaan sekä mieltä että kehoa. Raikas ja hedelmäinen optimointijuoma sisältää BCAA-aminohappoja, vitamiineja, elektrolyyttejä ja mineraaleja, sekä 180 mg luontaista kofeiinia, joka on peräisin vihreä tee -uutteesta ja luomu vihreä kahvipapu -uutteesta.

O.ME Recharge & Recover Watermelon & Raspberry on optimointijuoma, joka tarjoaa optimaalisen tuen sekä mielen että kehon palautumiseen. Raikas vesimelonin ja vadelman makuinen optimointijuoma sisältää BCAA-aminohappoja, vitamiineja, elektrolyytteja ja mineraaleja. Se sopii nautittavaksi niin suorituksen jälkeen kuin myös hetkissä, joissa halutaan purkaa omaa latautumistasoa ja valmistautua seuraavan päivän haasteisiin.

Lähde ja kuva: Hartwall