Hartwallin syksyn uutuusjuomat 2022

Hartwallin syksyn uutuuksissa nähdään maailmalta rantautunut energiajuomabrändi Rockstar, uudistunut Hartwall Limonadi sekä nollajuomia viineistä alkoholittomiin oluisiin ja tisleisiin. Mukana uutuus myös Heinekenilta.

juomia

Lonkerot ja siiderit:

Original Long Drink Black Label Orange 7,5 % on vahvempi versio rakastetusta appelsiinin makuisesta lonkerosta. Korkeamman ginipitoisuuden myötä juomassa on drinkkimäinen makuprofiili ja se sopii erityisesti ginin ystäville.

”Greippilonkero on jo 70-vuotias klassikko, joka on saanut vierelleen monia muitakin makuvaihtoehtoja persikasta karpaloon. Appelsiinilonkero on viime vuosina noussut toiseksi suosituimmaksi lonkeromauksi, ja nyt sitä on saatavilla kolmessa eri vahvuudessa: alkoholittomana, 5,5-prosenttisena ja vahvempana versiona”, kertoo lonkeron tuotepäällikkö Ella Berner.

Aidossa lonkerossa käytettävä gini valmistetaan edelleen alkuperäisen vuoden 1952 reseptin mukaan. Parhaimmillaan jääkylmänä.

Original Long Drink Black Label Orange 7,5 % on saatavilla 0,33 l tölkeissä.
Happy Joe Extra Dry Red Love 4,5 % on raikas, erittäin kuiva omenasiideri. Kauniin vaaleanpunainen siideri sopii sellaisenaan nautittavaksi ja on myös erinomainen makupari sadonkorjuuajan ruuille, kuten kotimaisille omenoille ja juureksille.

Parhaimmillaan juoma on viilennettynä ja jäiden kanssa nautittuna. Uutuus on markkinoiden ensimmäinen ekstra-kuiva roseesiideri, jossa on lähes 30% vähemmän sokeria kuin Happy Joen tutussa Red Love 4,5% roseesiiderissä.

Happy Joe Extra Dry Red Love 4,5 % on saatavilla 0,33 l tölkeissä.

Guilty Joe Dry Apple with a hint of Ginger 5,4 % on Happy Joen vahvempi ja voimakkaamman makuinen serkku. Se on puolikuiva omenasiideri vivahteella herkullista inkiväärin makua.

Luonnollisen omenan ja inkiväärin makuinen siideri sopii sellaisenaan nautittavaksi ja loistavasti myös aasialaisten ruokien pariksi. Parhaimmillaan juoma on viilennettynä ja jäiden kanssa nautittuna.

”Uutuussiiderin suosikkimakupari omena-inkivääri on tuttu jälkiruuista, mutta tuo myös herkullisen kontrastin tulisille ruuille”, kertoo Happy Joen tuotepäällikkö Antonia Havaste.

Guilty Joe Dry Apple Ginger 5,4 % on saatavilla 0,275 l lasipulloissa.


Oluet:

Lahden Erikois Strong 7 % on vahva, tasapainoinen, pehmeän maltainen ja vaalea täysmallaslager tavanomaista voimakkaamman oluen ystäville. Se on vaalean meripihkan värinen ja mausta löytyy keveää karamellisuutta. Vahvempi Lahden Erikois -olut maistuu sekä sellaisenaan että tuhtien liharuokien ja riistan kera.

Lahden Erikois Strong on saatavilla 0,5 l tölkeissä.

More Hazy IPA 0,5 % on vaaleankeltainen, samea ja suodattamaton alkoholiton Hazy IPA. Amerikkalaisten humalien tuoksu ja maku on herkullinen, runsaan hedelmäinen sekä sitruksinen ja siinä on kevyesti kukkainen viimeistely. Silkinpehmeä suutuntuma takaa erinomaisen juotavuuden.

More Brewing Hazy IPA 0,5 l on saatavilla 0,33 l tölkeissä.

Heineken Silver 4 % on erityisen virkistävä ja helposti juotava lagerolut. Sen raikkaasta ja hienovaraisesta mausta tunnistaa maailmanlaajuisen klassikon, Heineken-oluen ainutlaatuisen hedelmäisyyden.

“Heineken Silverin valmistamisessa noudatetaan samoja periaatteita ja laatutietoisuutta kuin klassisen Heinekenin valmistamisessa. Erityisen raikas maku saadaan kypsyttämällä olut kylmässä, yhdessä pakkasasteessa” kertoo Heineken-oluiden tuotepäällikkö Pekko Koski.

Heineken Silver on saatavilla 0,33 l lasipulloissa sekä tyylikkäissä 0,33 l sleek-tölkeissä.


Viinit:

Espanjalaiselta Freixenet-viinitalolta tulee uusia alkoholittomia viinejä, joiden makua on kehitetty entistä raikkaammiksi ja kuivemmiksi. Perinteisiin viineihin verrattuna niissä on myös vähemmän kaloreita.

Freixenet White Alcohol Free -viinissä maistuu Espanjan aurinko ja kypsät eksoottiset hedelmät ja sen tuoksussa voi aistia aromaattista kukkaisuutta. Viini on loistava valinta niin seurusteluun kuin vaikka noutopöydän monien makujen kanssa.

Freixenet Red Alcohol Free -viinissä on runsaasti tummaa kypsää marjaisuutta sekä hentoa tumman suklaan ja kahvipapujen paahteisuutta. Kaikkiin alkoholittomiin hetkiin sopiva viini on myös ruokapöydässä kuin kotonaan.

Alkoholittomat tisleet:

Seedlip Grove 42 on alkoholiton tisle, joka tuo syvyyttä juomasekoituksiin. Sen valmistuksessa jokainen raaka-aine maseroidaan erikseen, eli siitä uutetaan viikkojen ajan makua. Sen jälkeen uute tislataan ja tisleet sekoitetaan lopulliseksi juomaksi. Tuloksena on sokeriton ja alkoholiton juoma, jonka maku on moniulotteinen ja kuiva.

Uutuus on hienostuneen raikas sekoitus sitruunan kuorta, Välimeren appelsiinia, sitruunaruohoa ja inkivääriä. Se sopii erinomaisesti tonic-veden kanssa nautittavaksi.

juomia

Hartwallin syksyn 2022 uutuudet:

Hartwall Limonadi Mansikka
Pommac Vuosikerta 2022
Jaffa Juicy Mandariini
CULT Cookie Dreamer Sugar Free
Rockstar Original
Rockstar Original No Sugar
Rockstar Refresh Strawberry No Sugar
Rockstar Refresh Tropical Guava No Sugar
Original Long Drink Black Label Orange 7,5 %
Happy Joe Extra Dry Red Love 4,5%
Guilty Joe Dry Apple Ginger 5,4 %
Lahden Erikois Strong 7 %
More Brewing Hazy IPA 0,5 %
Heineken Silver 4 %
Freixenet White Alcohol Free
Freixenet Red Alcohol Free
Seedlip Grove 42

 

Lähde ja kuvat: Hartwall