Hartwallin uusi olutbrändi More Brewing on alkoholittomana syntynyt

Yhä useampi suomalainen valitsee saunajuomaksi, illanistujaisiin tai nautiskeluun nollaoluen, mutta niiden maku arveluttaa monia. Näitä epäilyksiä lähdettiin taklaamaan Hartwallilla, kun luotiin uusi olutbrändi More Brewing.

Hartwallin uusi olutbrändi More Brewing on alkoholittomana syntynyt – tavoitteena luoda parhaimman makuisia alkoholittomia oluita. Mielikuva vetisestä tai pahasta mausta on suomalaisten suurin este tarttua alkoholittomaan olueen: useampi kuin joka kolmas oluenjuoja (35 %) sanoo alkoholittomien oluiden maun olevan esteenä nollaoluen nauttimiselle useammin.* Niinpä Hartwall kehitti oluen, jonka luomisen lähtökohtana oli tehdä mahdollisimman parhaan makuinen täysin alkoholiton olut.

Sic Pack oluita”Emme halunneet tehdä vain alkoholitonta versiota oluesta, vaan oluen, joka on alkoholittomaksi syntynyt ja parhaaksi mahdolliseksi nollaolueksi kehitetty ilman kompromisseja. More Brewingissa yhdistyvät ennakkoluulottomasti olueen suhtautuvien tekijöiden huippuluokan osaaminen, luovuus ja huippuluokan teknologia”, taustoittaa Hartwallin tuotepäällikkö Ville Alanko.

More Brewing Lager 0,0 % -olut on valmistettu moderneimmalla teknologialla, joka perustuu perinteisiin raaka-aineisiin: veteen, maltaisiin, hiivaan ja humalaan. Käymisen jälkeen alkoholi poistetaan hellävaraisesti.

”Näin valmistetun oluen mausta löytyvät kaikki laadukkaan oluen toivottavat ominaisuudet: haluttu määrä maltaisuutta, humalan aromia ja hedelmäisyyttä sekä vivahteikkuutta ja tasapainoisuutta”, Alanko kuvailee.

Tiedotteen mukaan uuden olutbrändin Lager 0,0 % -olut on helposti lähestyttävä ja tasapainoinen, asteen verran reilummin aromihumaloitu vaalea lager, jonka mausta löytyy miellyttävän kukkaista aromia ja persikkaisia vivahteita.

”Uskon, että uutuusolut houkuttelee myös sellaisia, jotka eivät ole vielä alkoholittomiin oluisiin tarttuneet ja tätä olutta halutaan nauttia muulloinkin kuin silloin, kun alkoholillista olutta ei voi juoda”, Alanko ennakoi ja jatkaa;”Koska kyseessä on mielestämme poikkeuksellisen hyvä olut, satsaamme siihen, että mahdollisimman moni pääsee sitä maistamaan. Tuotenäytteitä on siis luvassa”

Uutuutta on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista huhtikuun alusta alkaen 0,33 l tölkeissä ja sixpackeissa.More Brewing tulee näkymään kevään aikana hyvin laajasti niin digitaalisissa kanavissa kuin kaduillakin.

*Bilendi  2020. Tutkimuksen tiedonkeruu tehtiin joulukuussa 2020 Bilendi Oy:n kuluttajapaneelissa. Tutkimushaastatteluja tehtiin yhteensä 1000 ja otos painotettiin iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan vastaamaan suomalaista väestöä valtakunnallisesti.