Hartwallin uutuudet tuovat tropiikin ja energiaa alkavaan syksyyn

Kauppojen hyllyille saapuu Lahden Erikoisen raikas American Blond Ale prosenteilla ja ilman sekä joulun klassikko-olut. Jaffan uutuus vie Karibian valkoisille hiekkarannoille, CULTin valikoima laajenee herkullisella limen makuisella energiajuomalla ja ED-energiajuoman energiset uutuudet maistuvat vadelmalta sekä kirpeältä omenalta.

juomia

Oluet:

Lahden Erikois American Blond Ale 5,0 %  on vaalea, kullankeltainen ja kevyesti utuinen juhlakauden olut. Se on pehmeän pyöreä amerikkalainen klassikko, johon appelsiininkuori ja hyppysellinen kanelia tuovat pikantin säväyksen.

Appelsiinista ja kanelista täysmallaspintahiivaolutta pääsee nauttimaan prosenteilla ja ilman, sillä uutuus tulee saataville myös alkoholittomana (o,5 %)

”Lahden Erikois American Blond Ale on oiva valinta talvikauden illanviettoihin. On hienoa, että pystymme tuomaan uutuuksia myös alkoholittomina versioina. Niitä toivotaan meiltä paljon ja tuomme varmasti jatkossakin vaihtoehtoja myös nollaoluita toivoville”, kertoo Lahden Erikoisen tuotepäällikkö Ari Nykänen.

Lahden Erikois Blond Ale sopii erityisen hyvin mausteisten puolikovien juustojen, kuten Monterey Pepper Jackin ja napostelukeksien kanssa.

Lahden Erikois Joulu 5,3 % on joka joulun odotettu klassikkojuoma. Se on hyvin tumma, lähes musta, täyteläinen ja samettinen täysmallaslager. Oluen maussa on tummaa suklaata ja hieman paahteisuutta ja maltaan makeutta. Tänä vuonna ravintoloihin saapuu myös rotevampi ja pyöreämpi Lahden Erikois Joulu 6 %.

Virvoitusjuomat:

Maistuisko Karibia? Herkullisen raikas Jaffa Karibia Sokeriton vie ajatukset Karibian valkoisille hiekkarannoille. Karibiassa maistuvat raikas greippi ja herkullinen guava, jotka luovat yhdessä täydellisen etelän elämyksen. Herkullinen juoma sopii hyvin koko perheelle.

”Jaffan uutuus vie ajatukset etelän lämpöön, mutta tarjoaa siihen mahdollisuuden nyt myös kirjaimellisesti. Ostamalla minkä tahansa Jaffan sokerittoman 6-packin voi syksyn aikana osallistua Tjäreborgin 5 000 € arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Lisätietoa ja osallistuminen löytyvät osoitteesta jaffa.fi/karibia”, kertoo Jaffan tuotepäällikkö Katariina Karttunen.

Jaffa Karibia on sokeriton ja se sisältää energiaa vain 2 kcal / 100 ml.

Energiajuomat:

”Syksyn uusissa energiajuomissa maistuvat virvoitusjuomien maailmasta tutut raikkaat hedelmä- ja marjamaut: lime, vadelma ja omena. Nykyisin iso osa uusista energiajuomista maistuu joltain ihan muulta kuin perinteiseltä energiajuomalta”, kertoo energiajuomien tuotepäällikkö Misme Halonen.

CULT Sweet Lime on herkullinen limen makuinen energiajuoma. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia. Värikäs, graffitihenkinen tölkki on katutaiteen inspiroima.

CULT Sweet Lime myydään 0,44 l tölkeissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Vegaaninen.

ED Raspberry on raikas energiajuoma, jossa maistuu herkullinen vadelma. Vadelman makuinen vitaminoitu energiajuoma sisältää kofeiinia, guaranaa, B-vitamiineja ja tauriinia. Puolen litran pullo on sopivan riittoisa ja kulkee näppärästi matkassa mukana tarjoillen energiaa pitkin päivää. Saatavilla S-ryhmän kaupoista.

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

ED Sour Apple No Sugar on sokeriton energiajuoma, jossa maistuu vihreä omena. Raikas, kirpeän omenan makuinen energiajuoma sisältää kofeiinia, guaranaa, B-vitamiineja ja tauriinia. Energiajuoma on saatavilla puolen litran pullossa K-kaupoista.

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

Lähde ja kuva: Hartwall