Honkajoen Panimon oluet Pin-up teemalla!

Aiemmin marjaisista limonadeistaan tutuksi tullut Honkajoen Panimo on laajentanut tuotevalikoimaansa oluisiin. Panimo on tuonut kuluttajille helposti lähestyttäviä, raikkaita ja hieman makeita oluita.

”Limonadien valmistuksen ohessa meille oli aina selvää, että tuomme oluet myös valikoimiimme. Etsimme pitkään sopivaa yhteistyökumppania tämän toteuttamiseen ja lopulta löysimme monien vaihtoehtojen joukosta oikean kumppanin. Oluiden valmistajaksi valikoitui samanhenkinen pienpanimoporukka Puolasta. Puolalainen panimomestari oli kanssamme heti samalla aaltopituudella ja yhdessä muokkasimme reseptiikkaa kohti alkuperäistä tavoitettamme”, kertoo Tuomo Tenhunen, toinen panimon perustajista.

Pin-up mallisto on Honkajoen Panimon ensimmäinen oluttuotesarja. Tuotesarjaan kuuluvat kevyesti maustettu Ginger-inkivääriolut, vaalea Honey-hunajaolut, raikas Blondie Pils sekä alkoholiton keveä Virginia.
”Pin-up teema valikoitui oluisiin leikkimielisyytensä vuoksi. Haluamme olla hyvän fiiliksen panimo ja se saa näkyä myös tuotteissa. Hahmot ovat täysin fiktiivisiä ja idea valikoitui pitkällisen pohdinnan tuloksena. Hahmoissa lähdettiin hakemaan inspiraatiota 40-luvun ”Nose Art” tyylistä” (suomennettuna lentokoneiden ”nokkataiteesta”). Panimon katseet ovat jo tulevaisuudessa. ”Tulossa on lisää oluita ja suunnittelut sen suhteen ovat edenneet pitkälle.Sitä emme ole vielä päättäneet, mihin etikettimaailmaan uudet oluet sidotaan. Voi olla, että Pin-up sarjamme kasvaa tai tuomme rinnalle uuden erilaisen sarjan”, paljastaa Tenhunen.

Honkajoen Panimo perustettiin vuonna 2013. Tuotevalikoimaan kuuluvat oluet ja limonadit.