Honkavuoren Valo ja Taiga Whisky Porter menestyivät Saksassa

Valo ja Taiga Whisky Porter palkittiin Frankfurt International Beer Trophy-olutkilpailussa.

Panimo Honkavuoren vehnäolut Valo 4,5 % sai Grand Gold 2021 -diplomin Wheat – Wheat Beer – Weizenbier – Hefeweizen Hell -sarjassa pisteillä 94/100. Taiga Whisky Porter 10.7 % palkittiin niin ikään Grand Gold 2021 -diplomilla Speciality Beer – Wood & Barrel aged beer -sarjassa pistein 93/100. The Frankfurt International Beer Trophy -kilpailun tuomareina toimivat kokeneet olutharrastajat ja ammattilaiset.

oluita panimon pihalla

”Meillä oluet tehdään aina laatu ja maku edellä ja on hienoa saada tunnustusta kovasta ja pitkäjänteisestä työstä”, kertoo Honkavuoren toimitusjohtaja Ville Vuorio panimon tiedotteessa.

”Molemmat palkitut oluet ovat myös kätevästi kuluttajien saatavilla. Valo vehnäolut löytyy kaupoista kautta maan ja Taiga Whisky Porter on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta ja tietysti myös Honkavuoren omasta olutpuodista. Tuntuu hienolta, että kaksi niin hyvää olutta huomataan. Valo on tosi raikas ja moneen tilanteeseen sopiva vehnäolut ja Taiga Whisky Porter taas on oikea nautiskelujuoma. Täydellinen viskin ja oluen liitto”, kertoo Panimo Honkavuoren myyntipäällikkö Oona Heikkinen.

Lähde ja kuva: Panimo Honkavuoren tiedote