Jakso 13 – Tehokkuus

3 henkilöä keskusteluohjelmassa

Panopäivän venyessä työpäivän mittoihin on jokainen kotipanija lienee pohtinut miten hommasta saisi nopeampaa ja hommat purkkiin tehokkaammin.

Mutta tehokkuus tarkoittaa oluen panemisessa myös muuta.

Tehokkuus kertoo paljon prosessistasi. Tehokkuus on oikeanlaisten raaka-aineiden käyttöä. Tehokkuutta on käyttää laitteistoasi oikein. Ottamalla tehokkuuteen liittyvät aspektit jo reseptin suunnitteluvaiheessa voit välttyä yllätyksiltä panoprosessin loppuvaiheessa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.