Jaskan Kaljat: Nokian Keisari 25 Ginger Ale

Nokian Keisari 25 Ginger Ale

Nokian Panimolta on ilmestynyt kauppojen hyllyyn uutta ja tällä kertaa Keisari-perhe saa lisäystä 25 Ginger Alen myötä. Kaksvitonen Kinkeri on Nokian Panimon 25-vuotisjuhlaolut. Nokian Panimo on onnistunut jo pariin otteeseen luomaan toimivan tölkin, jossa paistattelee kyljessä jonkin sortin numero. Ekana tuli mullistava 66 APA ja sitten 2th Avenue American Lager. Nämä kumpainenkin ovat olleet sellaisia, joita taloudessani on tuhottu lukuisia ja vähän päälle. 66 oli alkujaan loistava, sitten koki notkahduksen, mutta on taas menossa parempaan päin. 66 APA oli maitokauppaoluiden suunnannäyttäjä. 2th Avenue on toiminut tasaisen varmasti. Mitäs sanoo sitten tää kaksvitonen?

Rakastan inkivääriä ja mm. Fiskarsin Panimo on onnistunut loihtimaan mainion inkiväärillä höystetyn oluen (Kesäkolli). Olisiko tässä sitten seuraava mainio tapaus harvaan Inkivääribisse genreen?

Panimo: Nokian Panimo

Maa: Suomi

Tyyli: Aromisoitu Olut

Voltit: 4,2 %

Katkerot: EBU

Väri: EBC

Humalat: Columbus, Tradition ja Sorachi Ace

Maltaat: Pilsner, Pale Ale, Dark Ale ja Caramel

Fiilikset:

Tuoksu on inkiväärinen ja sitrushedelmäinen. Taustalla vihannesmaista paprikamaisuutta. Ei niin virkistävä mitä odotin.

Makumaailma on yhdistelmä inkivääriä ja sitä Keisari 66 APA -erää, joka oli sellaista sameahkoa tunkkaista humalamössöä. Maltaisuutta reilusti, mutta kepeän oloinen. Tykkään inkivääristä erittäin paljon, mutta siltikään en koe tarvetta ostaa uudestaan. Puuttuu se virkistysmomentti, jota tältä odotin. Inkivääri sen verran polttelee, että saattaa monella hieman tökkiä. Itsellä se polte ei juurikaan häiritse.

Siinä missä Fiskarsin Panimon Kesäkolli on viimeisen päälle virkistävä kesäinen juoma, niin tämän kanssa valitettavasti ei tule kesää.

Mistä: Ostettu Joensuun Prismasta.

Pisteet:
Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 5/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 9/20
Yhteensä: 24/50