Juomatarvikeliike Lappo.fi lopetti liiketoimintansa

Surullisia uutisia. Lappo.fi lopetti liiketoimintansa. Lappo oli pitkään myös Olutpostin kumppani ja toimitusjohtaja Jaakko Mannista tuli meille hyvä kaveri kuten kaikista muistakin kumppaneistamme, jotka ovat olleet samassa rintamassa edistämässä olutkulttuuria. Soitimme Jaakolle ja hän toisti saman mikä tiedotteessa.

”Olemme maaliskuun ajan kuumeisesti etsineet ratkaisua, jolla yrityksemme voisi järkevästi jatkaa, mutta sellaista ei kaikista ponnisteluista huolimatta löytynyt. Jäljelle jää siten verkkokaupan ja myymälämme sulkeminen. Syitä ikävään tilanteeseen on monia, mutta ehkä keskeisempänä on talven aikana tapahtunut raju muutos markkinoilla – kotiolutbuumi laantui pandemian aiheuttaman poikkeustilanteen jälkeen nopeasti, eivätkä maailmanpoliittisen tilanteen takia syksyllä nousseet energian hinnat ja yleinen kustannusnousu helpottaneet tilannetta. Koska yrityksen kustannusrakenne muuttuu hitaammin kuin kassavirrat, emme tervehdyttämistoimista, mukaan lukien irtisanomiset, saaneet estettyä velkataakan kasvua”, kertoo Manni.

Liiketoiminta loppui, mutta ystävyys jatkuu ja toivotamme kaikkea hyvää niin Jaakolle, kuin kaikille Lappo.fi työntekijöille!

Mies hymyilee

Pitkän linjan olutkulttuurin edistäjä Tj. Jaakko Manni