Kaikkien janoisten sankari K-Citymarket Tammisto

Olutpostin Juomatutkasta löytyvä Vantaan K-Citymarket Tammisto sai Olutpostin ja Suomen Olutseuran myöntämän Laadukas juomaosasto -diplomin.

Kävimme jututtamassa kauppias Kimmo Sivosta.

kaksi miestä seisoo olutosastolla– Meillä täällä Tammiston Citymarketissa suosituimmat oluttyylit ovat tällä hetkellä hapanoluet eli sourit ja goset. Myös IPA:t ja APA:t kiinnostavat asiakkaitamme paljon.  Juomaosastomme hyllyissä oluttyylit luokitellaan ulkomaalaisissa oluissa tyyleittäin ja kotimaisissa panimoittain. Meillä on nyt myös oma panimo, josta tuodaan jatkuvasti uutuuksia osastolle toteaa Sivonen ja jatkaa;
– Meillä käy asiakkaita laidasta laitaan aina perustuotteita hakevista vannoutuneimpiin alan harrastajiin. Huomattavaa on, että yhä enemmän asiakkaat ovat siirtyneet ostamaan sekä kotimaisia että ulkomaalaisia erikoisoluita panostaen laatuun. Juomaosastollamme oli tuotteita ennen osaston uudistusta yli 3000 joista yli 1200 oli oluita. Uudistuksen jälkeen valikoima on kasvanut ja kasvaa edelleen ja uutuuksia tulee miltei päivittäin. Koko olut- ja juomaosasto on meille kunnia-asia. Pyrimme kehittämään sitä aktiivisesti, kertoo kauppias Sivonen.

On upeaa olla edistämässä rikasta juomakulttuuria etujoukoissa ja toivotammekin kaikki tervetulleiksi tutustumaan liikkeeseemme!

Tulossa myös tuoretta videoraporttia Tammiston K-Citymarketin juomaosastolta!