mainos
mainos

Kaiho Vodka niittää menestystä maailmalla

Craft Spirits Berlin -kilpailusta jälleen kultaa turkulaiselle tislaamolle.

Turku Distillery -tislaamon Kaiho Vodka 40,2 % niittää menestystä maailmalla. Arvostetussa kansainvälisessä Craft Spirits Berlin -kilpailussa tislaamon molemmat tuotteet saivat korkeimmat pisteet omissa sarjoissaan, lisäksi Kaiho Gold palkittiin BEST IS CLASS tunnustuksella eli Kaiho Gold oli kilpailun paras vodka. Turun tislaamon tuotteet olivat ainoat kultamitalilla palkitut suomalaiset tuotteet tässä kovatasoisessa kilpailussa.

Kaiho Vodka on jo aiemmin palkittu kultamitalilla Lontoossa Craft Spirits Awardseissa sekä tuplakullalla Luxemburgissa Europe Trophy International Wine and Spirits -kilpailussa.

Turun Tislaamon Kaiho Vodka tehdään käsityönä varsinais-suomalaisista raaka-aineista Raisiossa, Varsinais-Suomessa. Syysvehnä tulee Hannulan luomutilalta n. 30 km päästä tislaamosta ja laimentamiseen käytettävä lähdevesi Jakkulan lähteestä Somerolta. Kaiho Vodka tehdään vehnän rouhinnasta pullotukseen asti itse, niin kuin vodkaa sen alkuperäisessä muodossaan tehdään. Valmista pirtua ei osteta ulkomailta, vaan se tislataan itse. Koko valmistusprosessi on täysin omissa käsissä.

”Menestyksemme kansainvälisissä käsityöläistislekisoissa on seurausta tinkimättömästä laadun tavoittelustamme. Halusimme kehittää vodkan, jossa aromit ja alkoholi ovat hyvässä tasapainossa. Tämä on mahdollista, kun koko tuotantoprosessi pellolta pulloon on itsellämme hallussa. Craft Spirit Berlin kisassa molemmat tuotteet saivat korkeimmat pisteet vodkakategoriassa ja saavuttivat täydet pisteet sekä tuoksun että maun tasapainossa alkoholin suhteen. Kisaan osallistui toistakymmentä vodkaa ja se kertoo hyvän vodkan noususta kärkkymään ginien asemaa. Erinomainen vodka on monipuolinen tuote ja se soveltuu nautittavaksi suorana, kahvin kanssa ja laajalti juomasekoituksissa. Olemme ylpeitä osaamisestamme”, kertoo Turku Distilleryn toimitusjohtaja Tapio Järvenpää.

Lähde ja kuva: Turku Distillery