Kåska lanseeraa mietojen juomien sarjan

Kotimaisen Kåskan kesän trendijuomat ovat kevyitä ja kuplivia.

Tulevan kesän juoma-uutuudet saapuivat huhtikuussa päivittäistavarakauppoihin. Tuoreet trendiraportit ennustavat jatkoa terveysbuumille ja alkoholin käytön vähentämiselle. Kåska tuo nyt matala-alkoholisten tisleidensä rinnalle sellaisenaan juotavien tölkkijuomien sarjan. Kåska Rhubarb Spritz 2,8 % ja Kåska Low Seltzer 2,8 % vastaavat markkinoiden kutsuun. Lisäksi yritys lanseeraa myös ensimmäisen alkoholittoman tuotteensa, sitruksisella aperitivolla maustetun Smål Boosted Spritzin 0,5 %.

piknik

”Koska ravintoloiden aukioloajat olivat pitkään rajoitettuna, ihmiset ovat yhä enemmän tottuneet nauttimaan drinkkinsä valmiiksi sekoitettuna pullosta tai tölkistä. Halusimme tuoda markkinoille matala-alkoholisia vaihtoehtoja, jotka on tehty mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista”, kertoo Kåskan perustaja Eetu Topo.

Trendikatsausten ennusteet näkyvät jo myös käytännössä

”Teimme viime keväänä ravintoloille ensimmäisen version raparperi spritzistä
hanatuotteena. Niissä paikoissa mihin tuote meni myyntiin, se oli valtava menestys.
Parhaimmillaan yksittäinen ravintola myi yli 2000 annosta yhden kesän aikana. Saimme todella paljon pyyntöjä tölkkiversiosta sekä ravintoloilta, että kuluttajilta, joten päätimme vastata kysyntään, kertoo yrityksen toinen perustaja Fred Karlsson.

”Me haluamme pitää roolimme edelläkävijänä ja se vaatii alan tarkkaa seuraamista ja
jatkuvaa kehitystyötä. Haastamme standardeja ja teemme persoonallisia juomia. Olemmekin onnistuneet tuomaan markkinoille täysin uudenlaisia tuotteita ja lisää on tulossa”, Karlsson vihjaa.

Lähde ja kuva: Kåska