Kippis sanoi OlutExpo kun nimensä muutti!

7 vuotta OlutExpo Finland  nimellä tunnettu olutfestivaali on nyt KIPPIS – International Craft Beer Festival! 

Videolla Olutpostin päätoimittaja Anikó Lehtinen haastattelee tapahtuman vastaavaa tuottajaa Michael ”Mikki” Nymania Teurastamon Tastetober tapahtumassa.

”Nyt aika ja trendit on muuttuneet niin paljon, että tapahtuman konsepti kaipaa kunnon päivitystä. Tapahtuman nimi on kaivannut uudistusta jo pitkään, varsinkin ulkomaalaiset pienpanimot vierastavat expo sanan käyttöä.” toteaa tapahtuman vastaava tuottaja Michael ”Mikki” Nyman.

Tapahtuman sisältö on  sangen kansainvälinen ja ajankohtaa on siirretty kuukaudella eteenpäin ollen nyt 29.-30.11 Helsingin Kaapelitehtaalla. Syynä ajankohdan siirtoon on sangen Suomen tapahtumarikas kesä joka on ollut monille pienpanimoille raskas työputki. Näin varmistetaan, että heillä on paremmin aikaa valmistautua Kippis olutfestivaaliin.

Videolla tapahtuman vastaava tuottaja Nyman kertoo tulevasta ja tässä alla tämän hetkiset osallistujat, joiden määrä kasvaa vielä tämän kuun aikana. Odotettavissa on siis mielenkiintoinen ja laadukas tapahtuma jossa kohtaavat niin Suomen kuin ulkomaisten panimoiden parhaat oluet saman katon alla.

Ja kuten kuvioon kuuluu, Olutposti on tämänkin tapahtuman yhteistyökumppani.

Tapahtumaan osallistuvat panimot 14.10 mennessä: