mainos
mainos

ÖL UT sai Kohtuullisen Mainio Olutkauppa -tunnustuksen

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta K.H.P.V. myönsi ”Kohtuullisen Mainio Olutkauppa 2019” -tunnustuksen helsinkiläiselle Kaupparavintola ÖL UT:lle.

Kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä 5.9. kaupalle, jolla on tarjota hyllyissään kuluttajille K.H.P.V.:n kriittiset vaatimukset täyttävä monipuolinen ja mielenkiintoinen valikoima oluita.

Olutposti sai kunnian vierailla veljeskunnan istunnossa, joka pidettiin suljetuin ovin Helsingin Kampissa Panimoravintola Bruuverin ihkauudessa Social Brewing Lab -tilassa. Juhlavan, arvokkaan rituaalin ja tunnustuksen myöntämisen ohella tilaisuudessa äänestettiin mahdollisten uusien jäsenten vihkimisestä. Itse tunnustusta olivat vastaanottamassa ÖL UT:n edustajat konseptin isä Timi Karvinen ja kauppias Topi Tiitta.

Timi Karvonen, Topi Tiitta ja Veljeskunnan puheenjohtaja Jaakko Wallenius seremoniassa

”On todella hienoa vastaanottaa tunnustus hyvin tehdystä työstä. Kun idea kaupasta tuli lakimuutoksen jälkeen mahdolliseksi, tiesin heti, että Topi on oikea mies vetämään sitä. Valikoima ja asiakasviihtyvyys on ollut meille tärkeä asia alusta saakka”, kertoo Timi Karvinen.

 

 

”Ehdottoman hieno juttu. Meidän idea oli luoda Helsinkiin keski-eurooppalaista juomakulttuuria henkivä viihtyisä oluthuone ja mielestäni olemme siinä onnistuneet. Vaikka viinit ja cocktailit ovatkin hieno asia, on olut silti niin paljon rennompi juttu ja siksi niin mukaansavievä kulttuurinala. Teemme paljon yhteistyötä pienpanimoiden ja maahantuojien kuten Humaloven ja Pikkulinnun kanssa pitääksemme juomavalikoimamme ajan tasalla ja mielenkiintoisena. Me pidämme oluesta sen koko kirjossa hyvistä mainstreamoluista taidokkaisiin kotioluisiin”, kertoo Topi Tiitta.

K.H.P.V. arvosti erityisesti ÖL UT:n valikoimaa ja palvelun laatua sekä kaupan valikoiman keskittymistä lähes ainoastaan pienpanimotuotteisiin.

”Kaupparavintolasta voi ha—­kea juo—­ta—­vaa mu—­kaan, mut—­ta myös is—­tah—­taa mais—­te—­le—­maan olui—­ta pöytien ääreen. Voi syödä vaikka omia eväitä ja nauttia hyvästä tunnelmasta hienoja oluita siemaillen. Kyl—­mä—­kaa—­peis—­sa on todella runsas valikoima pienpa—­ni—­mo—­tuot—­etta, erikoisoluita ja siidereitä niin lä—­hel—­tä kuin kau—­kaakin. Palveluhenki on erittäin hyvä ja kauppias Topi osaa vastata kaikkiin kaupan oluihin liittyviin kysymyksiin. K.H.P.V. arvostaa erityisesti kaupan asiantuntevaa palvelua ja esillepanoa”, summaa valintaa Kohtuullisen Hutikan Pyhän Veljeskunnan Veljes Jokke Toivonen.

Arvokas tilaisuus pidettiin Kampin Bruuverin Social Brewing Labin tiloissa.

Ilmari Kiannon Perinneyhdistys K.H.P.V. on perustettu 1978 vaalimaan olutkulttuuria ja pyhää hutikkaa.

Kuvat: Mikko Hentunen