mainos

”Kohtuullisen Mainio Olutkauppa” 2020 on Panimoravintola Bryggeri Helsingin myymälä

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta on myöntänyt ”Kohtuullisen Mainio Olutkauppa” 2020 -tunnustuksen Panimoravintola Bryggeri Helsingin myymälälle. Kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä 5.9. sellaisella kaupalle, jolla on tarjota hyllyissään kuluttajille K.H.P.V.:n kriittiset vaatimukset täyttävä monipuolinen ja mielenkiintoinen valikoima erilaisia makuja hyväileviä oluita.

Videolla Bryggeri Helsingin Toimitusjohtaja Olli Majanen kertoo kaupasta

Bryggeri Helsinki sijaitsee keskellä historiallista Helsinkiä ja on jo vuodesta 2013 elävöittänyt olutkulttuurilla vanhoja kortteleita. Sinne löytää helposti niin helsinkiläinen kuin turistikin.

– Kaupan merkitys meille korostui ja kasvoi keväällä alkaneen koronaepidemian aikana, Kehitimme ulosmyyntiä ja lisäsimme valikoimaamme suositut tankista suoraan täytettävät 1 – 3 litran suurpakkaukset. Avasimme myös verkkokaupan. Kauppa palvelee mukavasti myös turisteja ja ravintolassa koettu makuelämys voidaan ostaa mukaan eläväksi matkamuistoksi. 12 % alkoholipitoisuusraja mahdollistaa koko olutvalikoiman ulosmyynnin kertoo toimitusjohtaja, olutsommelier Olli Majanen.

K.H.P.V.:n mielestä suomalaisten pienpanimoiden omat myymälät täydentävät merkittävästi suomalaista oluttarjontaa. Bryggeri Helsinki on aktiivisesti kehittänyt kauppaansa ja lisää sen kautta panoksensa olutkulttuuriimme.

Myymälä sijaitsee Sofiankatu 2, Helsingin keskustan torikortteleissa.

Lähde:Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta

Video ja kuvat: cyde