Kohtuullisen Mainio Oluttapahtuma 2023 on Rymy-Eetun Oktoberfest -tapahtuma!

Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta on myöntänyt ”Kohtuullisen Mainio Oluttapahtuma” 2023-tunnustuksen Ravintola Rymy-Eetun Oktoberfest -tapahtumalle.

Kunniakirja on myönnetty vuosittain Mainion nimipäivänä 5.9. sellaiselle kaupalle, jolla on tarjota hyllyissään kuluttajille K.H.P.V.:n kriittiset vaatimukset täyttävä monipuolinen ja mielenkiintoinen valikoima erilaisia makuja hyväileviä oluita. Vuonna 2022 laajensimme kunniakirjan kattamaan kauppojen lisäksi olueen liittyvät tapahtumat, teot ja aikaansaannokset.

K.H.P.V.:n mielestä Rymy-Eetun Oktoberfest on jo vuosien ajan merkittävästi edistänyt olutkulttuurin monipuolistumista ja saksalaisen olutkulttuurin tunnettuutta ja siten ansainnut Kohtuullisen Mainio Oluttapahtuma -kunniakirjan.

Rymy-Eetu on ansiokkaasti tuonut Helsinkiin saksalaista olutsalikulttuuria. Vuosi huipentuu syksyisiin Oktoberfest-tapahtumiin. Ne tuovat tuulahduksen Saksan syksyisistä olutjuhlista, joskin pienemmässä mittakaavassa. Tunnelma on aina katossa.

-Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin v. 2008. Juhla saavutti alusta alkaen suuren suosion ja on vuosittain kerännyt kävijöitä n. 4000. Halusimme viedä  eteenpäin Keski-Eurooppalaista olut- ja ruokakulttuuria iloisella mielellä yhteisöllisenä juhlana siihen sopivan hyvän musiikkitarjonnan kera, toteaa ravintolatoimenjohtaja Pia Nyberg Happy Hour Restaurants Oy:stä.

K.H.P.V veljeksiä ja Rymy-Eetulaisia