Isä ja poika olutkulttuurin asialla Konepaja Biergartenissa

Helsingin Vallilan Konepajan alueella sijaitseva Konepaja Biergarten on kesän ehdoton vierailukohde. Kesäisin toimiva olutpuutarha on nimensä mukainen, sillä juomista ja musiikista nautitaan vain ulkotiloissa. Terassille mahtuu useita satoja asiakkaita, mutta suunnitteilla tulevaisuudessa järjestää yleisömäärältään suurempiakin tapahtumia. Asiakaskapasiteettia voi laajentaa jopa 1500 henkilöä vetäviin tapahtumiin. Biergartenissa nälkäisiä palvelee myös vaihtuva foodtruck, joka on auki sään salliessa. Ravintolan alueella järjestetään tulevana lauantaina myös kirpputori.

Konepaja Biergarten keskittyy pääasiassa kotimaisten sekä eurooppalaisten pienpanimoiden ja -tislaamoiden tuotteisiin valikoiman vaihtuessa sangen tiuhaan, varsinkin pullotavarassa. Tarjolla on myös olutharvinaisuuksia joiden saannin takaa Biergartenin taustalla puuhaava olutvaikuttaja Markku Korhonen. Markku kertoo videolla aiheesta lisää.

”Täällä on mahdollisuus kokea uusia olutmakuja sekä nauttia hyvästä musiikista ja muusta kulttuuritarjonnasta. Lähes kaikki tapahtumat ovat ilmaisia”, toteaa Biergartenin toimitusjohtaja— Santeri Korhonen. Kyseessä on muuten isä ja poika joten olutkulttuuria edistetään jo toisessa polvessa.

Avoinna ma-ti 15-23
ke – su 13-23

Bruno Granholmin kuja 1, Helsinki
Raitiovaunu 9 (Sturenkatu), Pasilan juna-asema (1,2km)

Konepaja Biergarten on myös Facebookissa.