Kotka Steam Brewery jatkaa osakeantiaan

Palkittu kotkalaispanimo jatkaa osakeantiaan 30.6.2022 asti.

Kotka Steam Brewery laski tammikuussa liikkeelle 2000 osaketta joista on artikkelin julkaisuhetkellä merkitsemättä hieman yli 700 kappaletta. Osakeanti on herättänyt laajaa kiinnostusta ja uusia osakkaita on saatu ympäri Suomea ja ulkomaita myöten. Anti on kiinnostanut myös nuoria ja ovatpa jotkut panimon tapahtumissa työskennelleet sijoittaneet osan tuloistaan panimoon takaisin. Usealla uudella osakkaalla on myös läheinen suhde Kotkan höyrypanimoon tai Kotkan Metsolan kaupunginosaan.

panimorakennus

Kotka Steam Breweryn lager Captain Marshall 5,0 % valittiin “Suomen paras olut” -kilpailussa hopeasijalle.  Kisamenestys on myös kannustanut osallistumaan osakeantiin.

Panimo käyttää annista saatuja varoja mm. laitteiston päivittämiseen sekä markkinoinnin ja jakelun kehittämiseen. Myös panimon oluentekijä Marko Hirvi on saanut kokoaikaisen tehtävä panimolla. Panimo työllistää tällä hetkellä perustaja Kari-Pekka Koivistoisen ja Hirven lisäksi myös kolme osa-aikaista työntekijää. Tapahtumien aikana panimo työllistää myös lisäkäsiä tarpeen mukaan.

Tutustu osakeantiin täällä.

Lähde ja kuva: Kotka Steam Brewery