Kotka Steam Brewery toi markkinoille kasvomaskin

Kotkalaispanimo lanseerasi ajankohtaisen hengityssuojaimen

Kotka Steam Breweryn perustajan Kari-Jukka Koivistoisen taiwanilainen perheystävä kauhistui kuullessaan, ettei maskien pito Suomessa ole pakollista eikä edes yleistä. Tästä syntyi idea valmistaa myyntiin panimon logolla varustettuja hengityssuojaimia.

hengityssuoja nallen päällä

”Taiwanin voitokkaan virustorjunnan aseena oli hyvä suunnitelma, joka on peruja vuoden 2003 sars-epidemiasta. Siihen kuuluvat oleellisena osana hyvä eristys, testit, kuumeen mittaus, hyvä hygenia ja kasvomaskit. Perheystävämme oli määrä tulla Taipeista Kotkaan toukokuun alussa, mutta sekin taitaa nyt jäädä haaveeksi, niin kuin moni muukin iloinen asia näinä poikkeusaikoina”, kertoo Koivistoinen.

”Maskeja, niin kuin muitakin tuotteita voi tilata Kotka Steam Breweryn verkkokaupasta ja noutaa ne sitten turvallisesti panimomyymälästä torstaisin ja perjantaisin 14.00 – 17.00  Vappuviikolla on tosin poikkeukselliset aukioloajat. Meidän maskit eivät ole virallisia, eivätkä täytä terveysviranomaisten määräyksiä, mutta ovat sitäkin hienomman näköisiä”, lisää Koivistoinen.

Lähde ja kuva: Kotka Steam Breweryn tiedote