mainos

Kotkassa huutokaupataan hyvän puolesta

Pandemian vuoksi siirtynyt huutokauppatilaisuus järjestetään viimein.

Kotka Steam Breweryn hyväntekeväisyyshuutokauppa Kotkan Pelastakaa Lapset ry:n hyväksi järjestetään kauppakeskus Pasaatissa 14.5.2022 klo 13. Huutokaupattavia esineitä ovat mm. tyylikäs ranskalainen mekko, kuparinen kahvipannu, useita tauluja, villasukkia, lasitaidetta ja keramiikkaa. Huutokaupattavaa otetaan vielä vastaan ja niitä voi tuoda Kotka Steam Breweryn Pienpanimomyymälään & oluthuoneeseen Kauppakeskus Pasaatiin.

mies huutokaupassa

Kotka Steam Brewery lahjoittaa huutokauppaan mm. Kiroileva siili kirjan Milla Paloniemen nimikirjoituksella ja maistelulaudan laseineen. Maistelulautaa ei ole ollut aiemmin myynnissä. Kotka Steam Brewery haastaa myös muut yritykset lahjoituksiin. Huutokaupan meklarina toimii Jallu Elvis-kerho KEA Elvis Presley Finland – King Elvis Associationista.

Lapsiperheiden köyhyys on lisääntynyt koronapandemian myötä. Kotkan Pelastakaa Lapset ry on myöntänyt kotkalaisille vähävaraisille lapsiperheille Eväitä Elämälle -harrasteavustuksia jo 20.000 eurolla huhtikuun 2022 loppuun mennessä, mikä on ennätysmäärä. Harrasteavustuksiin tarvitaan lisää lahjoituksia. Kotkan Pelastakaa Lapset on myös avustanut uutena kohteena Kotkaan Ukrainasta pakolaisena tulleita lapsiperheitä. Lisäksi he avustavat vähävaraisten kotkalaisten lapsiperheiden lasten kesälomaa lomakodissa, jakavat jouluavustuksia, antavat oppimateriaalitukea toisen asteen opiskelijoille sekä antavat ruokalahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille korona-avustuksina.

Faktoja v. 2021 Kotkan Pelastakaa lapset ry:n jaetuista avustuksista:

Harrasteavustukset 53 nuorelle / 15.249,63 e
2. asteen opiskelijat 10 opiskelijaa / 3.268,60 e
Korona-avustukset 143 perhettä, joissa yht. 289 lasta / 22.450,00 e
Jouluavustukset 361 perhettä, joissa yht. 732 lasta / 59.730,18 e

Lähde ja kuva: Kotka Steam Brewery